Zeynepeymen
Furkansmomy
1.si kafasına göre bebeğine erkenden herşeyi yedirenler var, doktora danışınız yok şunu verdim bişey olmadı yok bunu verdim bişey olmadı gibi cahilce düşüncelerden uzak durun doktora sorun öyle verin yıl olmus 2019, annelerimiz bize veriyodu bişey olmadı gibi klişe laflarla da olmaz annelerimizin zamanında her ay doktor kontrolü mü vardı? Bukadar çeşit devAm sütü kaşık mama ıvır zıvır mı vardı? Ona bakarsanız benim annem de vermiş, kardeşime de çay içine cici bebe filan veriyodu ama yoktu çeşit ve doktor kontrolü olmadıgı için ne vercegini bilmiyodu ben yavruma ne çay veririm ne cicibebe...
2.ben cocuguma pirinçunu verdim sen de verebilirsin diye önerilerde bulunmayın doktorlar bosuna yok dimi?? belki onun cocuguna alerji yapcak ya da midesine bagırsagına dokuncak?!
3.sü mama yerine pirinç unu demeyin, mama alamıyosanız doktor kontrolünde ek gıdaya başlayın sebze meyve püresi ve bebek irmiği kullanın
4.sü yıl olmus 2019 hala annemiz bize pirinç unu verdi bişey olmadı yok annemiz bize şunu verdi ya Allah aşkına annelerimiz zamanında dogru düzgün mamalar veya doktorlar mı vardı da kadın başka vercek bişey bulamamıs doktora da gitmediğinden bilmediği için öyle beslemiş annelerimiz,yani sizin elinizin altında internet her ay doktor kontrolünüz yani okuyun arastırın danışın demek istiyorum.
Zeynepeymen
[bilinmeyen] hahahaha sustu şuan emınım altına yaptı korkudan😂
GmzSnn
[bilinmeyen] bu iki hesapta aynı kişi değilse benimde adım gamze değil
GmzSnn
[bilinmeyen] fransadamıymış adres wersin benim dibimde o zaman ben sizin yerinize döweyim 🤣🤣🤣🤣🤣
GmzSnn
[bilinmeyen] he ay parise 5 saatte gidiliyo arabayla gitmediğimiz yer değil adres wersin 2 aya kadar yine gezmeye gidicez hususi olarak uğramayan ne olsun 🤣🤣🤣
Gamzetrl
[bilinmeyen] ay biz cahiliz boşver yaz yaz anlatamazsın
GmzSnn
[bilinmeyen] sizin kesinlikle BEYİNSEL sorununuz war bende awrupada yaşıyorum we burda bebeğe kesinlikle pirinç unu wermezler 4. Ayında tahıllı buğdaylı mamalar war ewet ama bunun içinde şişirici pirinç gibi foght yapacak besinler yok fransızca bilmemize gerek yok eminim doktorunuz ingilizce biliyodur werin numarasını aramak istiyorum !!
Rabisss
[bilinmeyen] [bilinmeyen]
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] küfreden bariz sizdinizz.!! Terbiyesizlik gerçektenn
Kadınsınızz yaa kadın en önemlisi annee ama nolcak sanki dimi sizin çocuğunuzda yarın bir gün başka kişilerin annesine küfretcek o başka kişilerde sizin çocuğunuza küfredicek!!
Yani hakettiğinizi bulucaksınız!!
Gamzetrl
[bilinmeyen] ahahaha bak bu olabilir çünkü günümüzün teknolojisinde bu kadar eksik kalmak normal değil😁
GmzSnn
[bilinmeyen] sizin gibi BİR ŞİZOFRENE numaramı wericek kadar kafatı yemedim siz bana açıktan doktorun numarasını werin nede olsa doktor numarası dağıtılan bir nodur !!
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] o küfürleri ağzına alan birisi yalan yere yemin de eder. ✋🏻
Lavitaebella
[bilinmeyen] yaşayıp görürsün donatella😀
habibe_omerasaf
[bilinmeyen] inanın görmeyinn daha iyi🤷♀️
Zeynepeymen
@[silindi] fotonu hemen kaldırman bile bi şüphe bıraktı 🤷🏻♀️Hani rahattın.
GmzSnn
Zeynepeymen dikkatli kadının hali başka oydu kız korkudan hesabı silin dedi
GmzSnn
[bilinmeyen] tamam işte bende aynısını söylüyorum bana doktorun numarasını werin yarın sabah ilk işim aramak olucak sizin adresinizi zaten bulucaklar merak etmeyin siz 🤣🤣
Zeynepeymen
GmzSnn o tabi ağza alınmıcak laflar söledi terbıyesiz.Kadının annesine kdr küfür etti edepsiz hıc kımse bunu haketmez
GmzSnn
[bilinmeyen] yurt dışındaki doktorlar bize kebaplarınız meşhurmuş bebeğinizede yedirin dedi geçen emirle şalgam çiğköfte yaptık miss gibi 🙄🙄🙄 yarın pazar gesloten o yüzden döner soarma yemeye götürcem çocumu 🙄🙄
Lavitaebella
[bilinmeyen] valla ben yazdığımdan beri çok şey değişmiş. Takip edemedim😐