123456
[bilinmeyen] bende veriyorm arada bişeycik olmaz Allahın izniyle kiii ben daha 3.5 aylığız burdaki aman verme zehir dermiş gibi yorum yapanlara gül geç.. hepimiz öyle büyüdük analarımız bizi hipplerle aptamillerle büyütmedi.. kraliyet ailesinden gelenleri salla geç canım.. biraz sulu yap mamayı katı yapma yeterli.. hele hele sigara ile pirinç ununu aynı kefeye koyan zihniyete gül geç 😄🤗
Zeyneb
[bilinmeyen] senin uslubunle sana cevap vermicem canim sen kendi doktorunun dedigini dinle biz de kendi doktorumuzun dedigini yapalim ama insanlarin kafasini karistirma olur mu?
Zeyneb
[bilinmeyen] senin uslubunle sana cevap vermicem canim sen kendi doktorunun dedigini dinle biz de kendi doktorumuzun dedigini yapalim ama insanlarin kafasini karistirma olur mu?
Zeyneb
[bilinmeyen] canim ozlemtash instam ekle beni. numarami yazim whatsapptan konusalim.
Hilal481
Alparslanannesi evt devam sütü kıvamında hazırlıyorum ılık suyla koyup biberonda çalkalıyorum mama gibi hazırlanıyor yani
Zeyneb
[bilinmeyen] nasi yapalim nereden ulasabilirim sana
seydaanur
[bilinmeyen] Canım bebeğin için en iyisini sen bilirsin bizler ne desek boş ancak sana şu kadarını söyliyim pirnç unu sadece kof kilo yapıyor ve hiç bir besin değeri yok cici bebeyi konuşmuyorum bile ne kadar zararlı bir dünya katkı maddesi var eminim bebeğinin o savunmasız vücuduna bunlarla zarar vermek istemezsin bütçen sınırlı olabilir benimde kızım mama ile besleniyor seni çok iyi anlıyorum ama bebeğinden kısmak yerine kendinizden kıssan akıl vermek gibi olmasın lütfen yanlış anlama ama şuan bebeğin ufak ve devam sütüne ihtiyacı var yinede dediğim gibi en iyisini sen bilirsin onun annesi sensin 🥰😘
Zeyneb
[bilinmeyen] yazip silebilirsun ama benden baska da goren gorur oyle bi sorun var
seydaanur
[bilinmeyen] benim bebeğiminde kilo alımı cok düşüktü 4. ayında 175 gr aldı 4.5 da ek gıdaya basladık doktor kontrolunde şuan 5 ay 8 günlük 6. aya kadar sadece tadım yapıcaz ek gısaya baslayınca 2 haftada 300 gr almış eğer doktorunuz önerirse başlayın ama kendi kafanızdan başlamayın birde pirnç unu yerine daha besleyici şeyler verebilirsiniz maksat kilo alması ise sebzelerlede inanın kilo alınıyor yada illa kipirinç unundan mama yapıcam diyorsanız o zaman da yaptınız muhallebiye formül mamadan 2-3 ölçek ekleyin ne kadar yaparsınız bilemem tabi siz ölçüyü kendi yaptığınız miktara göre ayarlarsınız
Zehraumayd
[bilinmeyen] bebeği şekerden bayıltıyorsunuz da ondan sabaha kadar uyuyor. Bir de bizi de pirinç unuyla büyütmüşler diyorsunuz o yüzden günümüz nesli bu kadar sağlıksız,şeker hastaları, obezite, kalp almış başını gidiyor
Gamzetrl
[bilinmeyen] tatlım doktorun ne diyorsa ve içine sinen hangisiyse onu yap. Burda fikir ayrılıkları haddinden fazla. 6 yıl gıda ve beslenme bölümü okumuş biri olarak söylüyorum pirinç unu herhangi bi fayda sağlamaz heleki eti cici bebe koyup daha 4 aylık bebeği şekere yada glikoz'a maruz bırakmak akıl işi değil. Durumun el vermiyorsa kasik mama yada evde kendin yapabilcegin bi sürü uygun ek gıda var pirinç unundansa kendin yapmaya çalış.
Zeyneb
[bilinmeyen] kusura bakma ya benim kizin rota asisindam biraz atesi var yazamadim simdi yazma sansin varmi
Gamzetrl
[bilinmeyen] o kadar bilgili ve kültürlü ki kendileri el kadar bebege cici bebe veriyor. Içeriği palm yağı bitkisel yağlar şeker gluten ve susam içeriyo bunların alerjen gıda olduğundan bahsetmiyorum bile.. O fransız doktoruna bu içeriklerden biraz bahsetse adamın gözleri fal taşı gibi açılır.. @[silindi]
Gamzetrl
[bilinmeyen] sız verdiyseniz verin burda kimseye önermeyin sıkıntı burda hanımefendi.
Furkansmomy
Motherofmila kızınız kaç kilo almıştı acaba
Motherofmila
Furkansmomy 2825 doğdu şuan 5400 kg. 4 buçuk aylık
Gamzetrl
[bilinmeyen] ya yazdığını okuyomusun sen??? Doktorum verilebilir veriyorum diyosun kadıncağıza oda çaresiz senin gibilerden akıl aliyo inatla doğruluğunu savunuyosun çok hayret Ya! Sen git çocuğuna ne veriyorsan ver kimseye inatla yaptığını savunma o "fransız" doktoruna bi sor bakalım cici bebe yi ne dicek adam! Eminim doktorun bu konuya fransizdir..
Zeynepeymen
[bilinmeyen] hiç kendini yorma kuzum 😴
Zeynepeymen
[bilinmeyen] terbiyesiz iğrenç yaratık
Zeynepeymen
25 dakika önce katılıp iğrençlık yapmaya gelmiş
Zeynepeymen
Ekran resmi aldım ıp adresinden bulununcada böle kafan güzel olacakmı bakalım