Hilal481
Alparslanannesi evt devam sütü kıvamında hazırlıyorum ılık suyla koyup biberonda çalkalıyorum mama gibi hazırlanıyor yani
Zeyneb
[bilinmeyen] nasi yapalim nereden ulasabilirim sana
seydaanur
[bilinmeyen] Canım bebeğin için en iyisini sen bilirsin bizler ne desek boş ancak sana şu kadarını söyliyim pirnç unu sadece kof kilo yapıyor ve hiç bir besin değeri yok cici bebeyi konuşmuyorum bile ne kadar zararlı bir dünya katkı maddesi var eminim bebeğinin o savunmasız vücuduna bunlarla zarar vermek istemezsin bütçen sınırlı olabilir benimde kızım mama ile besleniyor seni çok iyi anlıyorum ama bebeğinden kısmak yerine kendinizden kıssan akıl vermek gibi olmasın lütfen yanlış anlama ama şuan bebeğin ufak ve devam sütüne ihtiyacı var yinede dediğim gibi en iyisini sen bilirsin onun annesi sensin 🥰😘
Zeyneb
[bilinmeyen] yazip silebilirsun ama benden baska da goren gorur oyle bi sorun var
seydaanur
[bilinmeyen] benim bebeğiminde kilo alımı cok düşüktü 4. ayında 175 gr aldı 4.5 da ek gıdaya basladık doktor kontrolunde şuan 5 ay 8 günlük 6. aya kadar sadece tadım yapıcaz ek gısaya baslayınca 2 haftada 300 gr almış eğer doktorunuz önerirse başlayın ama kendi kafanızdan başlamayın birde pirnç unu yerine daha besleyici şeyler verebilirsiniz maksat kilo alması ise sebzelerlede inanın kilo alınıyor yada illa kipirinç unundan mama yapıcam diyorsanız o zaman da yaptınız muhallebiye formül mamadan 2-3 ölçek ekleyin ne kadar yaparsınız bilemem tabi siz ölçüyü kendi yaptığınız miktara göre ayarlarsınız
Zehraumayd
[bilinmeyen] bebeği şekerden bayıltıyorsunuz da ondan sabaha kadar uyuyor. Bir de bizi de pirinç unuyla büyütmüşler diyorsunuz o yüzden günümüz nesli bu kadar sağlıksız,şeker hastaları, obezite, kalp almış başını gidiyor
Gamzetrl
[bilinmeyen] tatlım doktorun ne diyorsa ve içine sinen hangisiyse onu yap. Burda fikir ayrılıkları haddinden fazla. 6 yıl gıda ve beslenme bölümü okumuş biri olarak söylüyorum pirinç unu herhangi bi fayda sağlamaz heleki eti cici bebe koyup daha 4 aylık bebeği şekere yada glikoz'a maruz bırakmak akıl işi değil. Durumun el vermiyorsa kasik mama yada evde kendin yapabilcegin bi sürü uygun ek gıda var pirinç unundansa kendin yapmaya çalış.
Zeyneb
[bilinmeyen] kusura bakma ya benim kizin rota asisindam biraz atesi var yazamadim simdi yazma sansin varmi
Gamzetrl
[bilinmeyen] o kadar bilgili ve kültürlü ki kendileri el kadar bebege cici bebe veriyor. Içeriği palm yağı bitkisel yağlar şeker gluten ve susam içeriyo bunların alerjen gıda olduğundan bahsetmiyorum bile.. O fransız doktoruna bu içeriklerden biraz bahsetse adamın gözleri fal taşı gibi açılır.. @[silindi]
Gamzetrl
[bilinmeyen] sız verdiyseniz verin burda kimseye önermeyin sıkıntı burda hanımefendi.
Furkansmomy
Motherofmila kızınız kaç kilo almıştı acaba
Motherofmila
Furkansmomy 2825 doğdu şuan 5400 kg. 4 buçuk aylık
Gamzetrl
[bilinmeyen] ya yazdığını okuyomusun sen??? Doktorum verilebilir veriyorum diyosun kadıncağıza oda çaresiz senin gibilerden akıl aliyo inatla doğruluğunu savunuyosun çok hayret Ya! Sen git çocuğuna ne veriyorsan ver kimseye inatla yaptığını savunma o "fransız" doktoruna bi sor bakalım cici bebe yi ne dicek adam! Eminim doktorun bu konuya fransizdir..
Zeynepeymen
[bilinmeyen] hiç kendini yorma kuzum 😴
Zeynepeymen
[bilinmeyen] terbiyesiz iğrenç yaratık
Zeynepeymen
25 dakika önce katılıp iğrençlık yapmaya gelmiş
Zeynepeymen
Ekran resmi aldım ıp adresinden bulununcada böle kafan güzel olacakmı bakalım
Zeynepeymen
Furkansmomy
1.si kafasına göre bebeğine erkenden herşeyi yedirenler var, doktora danışınız yok şunu verdim bişey olmadı yok bunu verdim bişey olmadı gibi cahilce düşüncelerden uzak durun doktora sorun öyle verin yıl olmus 2019, annelerimiz bize veriyodu bişey olmadı gibi klişe laflarla da olmaz annelerimizin zamanında her ay doktor kontrolü mü vardı? Bukadar çeşit devAm sütü kaşık mama ıvır zıvır mı vardı? Ona bakarsanız benim annem de vermiş, kardeşime de çay içine cici bebe filan veriyodu ama yoktu çeşit ve doktor kontrolü olmadıgı için ne vercegini bilmiyodu ben yavruma ne çay veririm ne cicibebe...
2.ben cocuguma pirinçunu verdim sen de verebilirsin diye önerilerde bulunmayın doktorlar bosuna yok dimi?? belki onun cocuguna alerji yapcak ya da midesine bagırsagına dokuncak?!
3.sü mama yerine pirinç unu demeyin, mama alamıyosanız doktor kontrolünde ek gıdaya başlayın sebze meyve püresi ve bebek irmiği kullanın
4.sü yıl olmus 2019 hala annemiz bize pirinç unu verdi bişey olmadı yok annemiz bize şunu verdi ya Allah aşkına annelerimiz zamanında dogru düzgün mamalar veya doktorlar mı vardı da kadın başka vercek bişey bulamamıs doktora da gitmediğinden bilmediği için öyle beslemiş annelerimiz,yani sizin elinizin altında internet her ay doktor kontrolünüz yani okuyun arastırın danışın demek istiyorum.
Zeynepeymen
[bilinmeyen] hahahaha sustu şuan emınım altına yaptı korkudan😂
GmzSnn
[bilinmeyen] bu iki hesapta aynı kişi değilse benimde adım gamze değil