Ayb merhaba 😃 Ocak’ta açılmış bir post ve ben şimdi gördüm. Zira 6 Temmuz’a kadar hamilelik uygulamasını kullanıyordum. Şimdi burdayım. 9 ay heyecanla beklediğim bebeğimle, Doğumdan sonra bağlanma sorunu yaşamaktan korkuyordum. Bu yüzden önceden önlem almaya çalıştım. Bebeğimin kendini güvende hissetmesi ve birbirimize yeterince bağlanabilmemiz için hastanede Doğum anından itibaren ihtiyaçlar dışında ten teması kurdum ve Doğar doğmaz emzirdim. Bugün 3 ay 5 günlük. Şu günlerde Bana ihtiyacı olduğunu çok güzel ifade ediyor küçük oğlum. Sanırım sesinin güzelliğini keşfetti ki ağlar gibi küçük bir çığlıkla beni yanına çağırıyor ☺️. 15 günlükken siyah beyaz içerikli 3 mini kitap aldık. Tam anlamıyla her gün olmasa da gerek ben gerekse eşim elimizden geldiğince incelemeye çalıştık . İnanılmaz dikkatini çekiyor. Yeni kartlar edinemedik henüz. Günde en az 1 saat yürüyüşe çıkıyoruz. Etrafı incelemeyi çok seviyor. Uyurken tek enstrümanla çalınan hafif uyku müzikleri dinliyoruz. Çok konuşuyoruz. O sesler çıkarınca ona cevap veriyoruz ciddi bi şekilde. Bu çok hoşuna gidiyor.. Fiziksel olarak ,” yüz üstü uyumaktan olsa gerek “ gaz sorunu çok yaşamadık. Ama bugün hep ağladı. Sanırım atak dönemine girdik. Başka neler yapabilirim acaba