Ayb eğer normal olarak kalkıyorsa
7.20 uyanış alt - üst değiştirme beslenme oyun halısında oyun, oyundan sıkılınca ev turu,müzik dans vs yorduktan 1,5 saat sonra uykusu geliyor. Mutlaka 9 gibi uyumuş oluyor bi aksilik dışarı çıkmamız gereken durum yoksa.
Genelde 9.40 uyanır bazen şaşırtıp 10 gibi uyanır. o sırada biraz vakit geçirdikten sonra kahvaltı saatimi. birimiz hazırla birimiz bebekle ilgileniriz.
1,5 saat sonra uykusu tekrar gelir direnmezse 11.30 sularında uykuya geçmiş olur. Direnirse 12den sonraya sarkıyor. Kaçta uyumuş olursa olsun en fazla 40 dk sonra geri uyanıyor. Bazen huysuzluk edip 15 dk sonra tamamen dinlenmiş gibi gülücüklerle uyanıyor 😳
Uyandıktan sonra genelde o saatler eşim nöbet iznindeyse ona veririm o ilgilenirken ben de evin işlerini hallederim. O oyun halısında oynatmaz. Kendi çapın dönme hareketleri,kaldırma vs sıkılınca gezdirme.
Saat 13.30-14ü bulur yine uyur 40 dk en fazla.
Bunlar aşağı yukarı verdiğim saatler bazen inat edip 2,5 saat sonra zorla uyuttuğum oluyor zaten her uyku öncesi çok ağlıyor. 16dan sonra hiçbir zaman uzun uyku yapmıyor. Uykusu gelip Yatırınca diğerlerinden daha kısa sürede kalkıyor. Onun saati hiç belli olmuyor. Belki 17 belki 18 düzenli değil. Böylelikle gündüz uykularını tamamlamış ama yorgun bi bebek oluyo. Bu arada her uyandığında oyun halısı olmasa bile mutlaka ilgisini çekecek bir şey bulmaya çalışıyoruz. Kitap görselleri müzik sesli kitap ayaklarıyla elleriyle oyun vs ilgisiz hiç kalmıyor.
19.00dan sonra sürekli mızırdanıyo artık ilgisini hiçbir şey çekmiyor gezdirme oyun..
Banyo günüyse 19dan sonra banyosunu yaptırıyoruz 20.00a kadar oyalıyoruz böylelikle daha sonra ben yatak odasında loş bi ortamda uykuya hazırlıyorum. Alt üst değişme emzirme vs uyutmuş oluyorum 21den önce uykuya geçmiş oluyor çoğu zaman. Gece kalktığı oluyor yada sabah kalkış saatinden önce kalkmaya çalıştığı 🙄🙄