Gloria1 Elmasekerim15 ben de prk oldum hayatımın en kötü günleriydi özellikle ilk bir hafta acısından ölcem sandım Allahtan bozulmadı ama bozulursa bir daha cesaret edemem
NhLpRn asocialmom hayır maalesef sadece ölçüm yaptırdım gerisine cesaret edemedim ınstagramds hesabinibilenanne var takip edin isterseniz yeni yaptırdı tüm süreci paylaşıypr sayfasında
asocialmom zeynepzeze numaralarınız kaçtı acaba miyop muydunuz ve yaşınız kaçtı kusura bakmayın çok sordum 🙏 ama endişelerim var bilirsiniz siz de yaşamışsınız
asocialmom Aslimm özel hastanede yaptırdım no touch yöntemiyle ilk iki gün çok acıdı gözlerim açamadım ama benim yaptırdığım yöntem en acılısıymış yani göz yapımdan dolayı mecbur öyle oldum
Aslimm asocialmom ne zaman oldunuz peki ,şimdi nasıl gözleriniz? Görmeniz nasıl? Bir de ne kadara oldunuz☺️ Kusura bakmayın çok soru sordum 🙊
Balbocegi asocialmom merhabalar. Lazer işleminden memnun musunuz ? Cuma günü ben de yaptıracağım no touch laseri
asocialmom Aslimm şu an sıfırlandı numaralarım yılbaşında oldum hala arada odaklanma sorunum oluyor 6 aya kadar anca oturacak dedi doktorum onun dışında sorun yok 8 bin TL ye oldum
asocialmom Balbocegi genel olarak memnunum ama hala dalgalanmalar oluyor odaklanırken 6 aya kadar geçer dedi doktor inşallah geçer