vilnius Ecreee 3 numara benim . Hem astigmat var az düzeyde. Lens kullandım 6 sene . Ancak korneayı inceltiyor diye tekrar gözlüğe geçtim.
Ecreee vilnius vlla ben çok uzun zamandır gitmiyorum doktora genelde devlet hastanelerine gittim gözluk verdikleri için gitmedim dahada..ancak artık gözlerim uzaktaki insanların yüzünü net goremiyecek kadar bulanık görünüyor..hafta içi devlet hastenesine randevu aldım doktora danışıp öyle ozele gitmeyi düşünüyorum..niye derseniz özldeki doktorların para için gereksiz işlemler yaptığını söyleyen hasta yorumlarıini okdum.ne yapacağımi şaşırdım..
vilnius Ecreee göremiyorsanız gözlük yada lens tercih edebilirsiniz. Ben özele gidiyorum en son geçen hafta gittim lens i reçetesiz vermiyorlar artık o nedenle
Ecreee vilnius gözlük kullanmayı istemiyorum sevmiyorum..lenstete çok dikkt etmek lazımmış ondan da. Korkuyorum ..o yüzden çizdirmek istedm
RN06072020 Ecreee kesinlikle tavsiye ediyorum , 15 dk süren bir operasyon sonucu her yer pırıl pırıl 4 numara miyop ve astigmatla yaptıran biri olarak söylüyorum , numaranızda büyüme durduysa yaptırmanızı tavsiye ederim
NhLpRn Geçen hafta ölçüm yaptılar doktor 15 dklık işlem olduğunu çıkınca il dışına bile araba kullanıp gidebileceğimi söyledi 6.500 fiyatla verdi on yıldır lens kullanıyorum