NhLpRn asocialmom hayır maalesef sadece ölçüm yaptırdım gerisine cesaret edemedim ınstagramds hesabinibilenanne var takip edin isterseniz yeni yaptırdı tüm süreci paylaşıypr sayfasında
asocialmom Aslimm özel hastanede yaptırdım no touch yöntemiyle ilk iki gün çok acıdı gözlerim açamadım ama benim yaptırdığım yöntem en acılısıymış yani göz yapımdan dolayı mecbur öyle oldum
Aslimm asocialmom ne zaman oldunuz peki ,şimdi nasıl gözleriniz? Görmeniz nasıl? Bir de ne kadara oldunuz☺️ Kusura bakmayın çok soru sordum 🙊
Balbocegi asocialmom merhabalar. Lazer işleminden memnun musunuz ? Cuma günü ben de yaptıracağım no touch laseri
asocialmom Aslimm şu an sıfırlandı numaralarım yılbaşında oldum hala arada odaklanma sorunum oluyor 6 aya kadar anca oturacak dedi doktorum onun dışında sorun yok 8 bin TL ye oldum
asocialmom Balbocegi genel olarak memnunum ama hala dalgalanmalar oluyor odaklanırken 6 aya kadar geçer dedi doktor inşallah geçer
Ozlem9185 asocialmom merablar şuan nasılsınız hiç bir sıkıntı ya da yan etki yaşadınız mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
Balbocegi Aslimm merhabalar. Dr Ahmet Gökdere de oldum. Bugün 4. Günüm. Emzirdiğim için paroldan başka ağrı kesici kullanamadım. İlk üç gün şiddetli ağrılar çektim. Bugün iyiyim çok şükür. Hastane Mart sonuna kadar kampanya yapmıştı. 4.500 TL ödedik +175 TL muayene ücreti +250 TL ilaç parası (emzirdiğim için dört ilaçta iptal edildi)
Melisanaz Aslimm neredeki peki kartal var bostancı var ahmet bey hangisi nde bnde sultan hanımı ıyı dıye duymştm
zeynepzeze Lazer oldum, aradan 1 yıldan fazla zaman geçti. Bazen ışıktan aşırı rahatsız oluyorum. Birde gözlerimi ovuşturduğum da açıyor var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
Aslimm Balbocegi çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🤗 sigortanız var mıyfı peki ,ben yeşilkartlıyım da acaba aynı mı olur ücret
cgelmas Balbocegi merhaba Ben de olmayı düşünüyorum bebeğim üç aylık şu an emziriyorum emzirirken bu işlem yapılabiliyor mu?
Milamoms Balbocegi merhaba ağrı neden oldu yani açıklamalarında hep ağrısız acısız falan yazıyorlar ya ondan sordum
Balbocegi Aslimm sigortam mevcut. Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Lazer işlemi dediğiniz de bilgi veriyorlar. İşlem sonrasın da iki kez kontrol var. Fakat ücret almayacaklar