zeynepzeze Lazer oldum, aradan 1 yıldan fazla zaman geçti. Bazen ışıktan aşırı rahatsız oluyorum. Birde gözlerimi ovuşturduğum da açıyor var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
Balbocegi Aslimm merhabalar. Dr Ahmet Gökdere de oldum. Bugün 4. Günüm. Emzirdiğim için paroldan başka ağrı kesici kullanamadım. İlk üç gün şiddetli ağrılar çektim. Bugün iyiyim çok şükür. Hastane Mart sonuna kadar kampanya yapmıştı. 4.500 TL ödedik +175 TL muayene ücreti +250 TL ilaç parası (emzirdiğim için dört ilaçta iptal edildi)
Aslimm Balbocegi çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🤗 sigortanız var mıyfı peki ,ben yeşilkartlıyım da acaba aynı mı olur ücret
cgelmas Balbocegi merhaba Ben de olmayı düşünüyorum bebeğim üç aylık şu an emziriyorum emzirirken bu işlem yapılabiliyor mu?
Milamoms Balbocegi merhaba ağrı neden oldu yani açıklamalarında hep ağrısız acısız falan yazıyorlar ya ondan sordum
Balbocegi Aslimm sigortam mevcut. Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Lazer işlemi dediğiniz de bilgi veriyorlar. İşlem sonrasın da iki kez kontrol var. Fakat ücret almayacaklar
Melisanaz Aslimm neredeki peki kartal var bostancı var ahmet bey hangisi nde bnde sultan hanımı ıyı dıye duymştm
Aysess38 Elmasekerim15 peki bozulunca tekrar gözlük mü kullanıyosynuz acaba lens yasak heralde değilmi.. kusura bakmayın uzun zaman olmuş yazıyorum ama
Elmasekerim15 Aysess38 2017 yılında oldm ameliyatı görmemeye başladm yavaş yavaş artıyo tamamen bozulursada gözlüge dönerm gözlük takamıyorm diye olmştm ameliyatı ama birdaha bozulursa o şeklde gözlük takarm lens takılır heralde tam blmyormda bi engel olcagını sabmıyorm
Aysess38 Elmasekerim15 anladım onunla çok geçmiş olsun dediğiniz gibi kullanılır heralde İnşaAllah 🙂cevapladığınız için sağolun ❣️göz bozulmanız 1 yıl içersinde mi başladı yani
Ozlem9185 asocialmom merablar şuan nasılsınız hiç bir sıkıntı ya da yan etki yaşadınız mı lütfen cevaplarsanız sevinirim
asocialmom Ozlem9185 merhaba evet şu an çok memnunum iyi ki yaptırmışım diyorum ara ara kuruluk yaşıyorum o da ben de hep vardı zaten 1 sene oldu operasyon olalı
Ozlem9185 asocialmom çok teşekkür ediyorum cevabınız için son bişey ışık yansıması falan yaşadınız mi