BeKbra Antalya Anadolu Hastanesi Süleyman Mevlitoğlu. Doğduğumuz ilk andan beri Süleyman bey ilgileniyor. Çok memnunuz. ☺️ Her gittiğimizde a dan z ye kontrol ediyor. 2 gün önce akşam 21.30 da tahlil verdik. 1 saat sonra 22.30 da sonuç çıkar çıkmaz direk doktorumuz aradı. Yapmamız gerekenleri anlattı. Daha önce hiç böyle bi doktorla karşılaşmadım. Gece gündüz direk dönüş yapması çok çok hoşumuza gitti. 👏🏻👏🏻👏🏻
hilokiii GokceAdin teşekkür ederimm hendekte devlette iyi bi doktora denk geldim özelde de arıyodum bunu kaydedeyim teşekkür ederim tekrar🤗
Nehirmasal Obsesifk Gaziosmanpaşa yıldız Tabya özel academia Hastanesi Muhittin Tekatlı 65 lira muayene ücreti
GizemUral Ümraniye Çakmak erdem hastanesi Doktor Şuera Oruçlu muayene ucreti 100₺. Oglum 15 aylik dogdugundan beri doktorumuz.
Momofkerem Rscb ben allianz genel sağlık sigortası ile giriyorum sgk ücretini bilmiyorum maalesef ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz çok iyi bir doktor
buseseylan Busraaycbn ama artık hastanede değil, kendi muayenehanesi var nişantaşında. Biz de ona gidiyoruz ve memnunuz👍🏻
kibele1923 Arife Ayy pardon ben kadın doğum sandım 🙈 baran hoca var yine lokman hekimde çok iyidir çok memnunuz ondan
kibele1923 Arife o ara aklında ne varsa demek ki 🤷♀️ çocuk doktoru okuyup doğum doktoru yazmışım 🙈 bebekli olmak böyle bisey işte kusura bakmayın
Bfm48 Obsesifk Bodrum Acıbadem Hastanesi Dr.Hakkı Sencer Şimşek. Hamileliğim boyunca gerek whatsapp gerek telefon görüşmesi yaparak her zaman destekçim olmuştur. Doğum sürecinde de eşimde bende kendisinden, güleryüzünden çok memnun kaldık. 🤲