Obsesifk Memnun kaldığımız çocuk doktorlarını yazalım iyi doktor arayanlara fikir olur. Doktor adı hastane adı özelse ücreti nedir paylaşalım arkadaşlar. Biz Beykoz devlet hastanesi - Melike Zeynep Tuğrul Aksakal’a gidiyoruz çok memnunuz 😊
Hnfth Obsesifk Adana Medline Hastanesi Ali Seçkin Yalçin biraz uçuk fiyatlı ama çok memnunuz 110tl muayene ücreti
meryemkisa Obsesifk İstanbul Çamlıca Erdem Hastanesi Uzm. Dr Vural Kartal çok iigili mükemmel bir doktor
1mom1baby Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi - Belgin Akcan Paksoy ve İsmail Temiz ikiside çok ilgili 😊
HaticeCicek Hnfth medline hastanesinde ismet beye gidiyoruz bizde cok memnun degilim ben sormasam hic bilgilendirme yapmiyor acaba sizin onerdiginiz doktor nasil?
Ofiser Cansu425 manisa merkezde 8 eylül de Vildan hanım cnm ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor araştırmıştım ben 👍🏾
Serdogrul Bende İstanbuldayım ve Bağcılar Medipol mega da remzi erkesime gidiyorum çok memnunum. Ama eşimin işi için İzmire gidicez bi doktor arayısı sardı benı şimdiden :(
Obsesifk Serdogrul izmirde hekim anne var instagramdan bakabilirsin arkadaşım memnun ki bende instagramda bişey sorduğumda hemen yardımcı oluyor
beyzam-ibrahimim Merda canım bende mersindeyim tuba ırk bak oda çok iyi ilgili bir doktor şehir hastanesi'nde
Deleted2 Gaziantep defalife levent temel genel olarak bu kadar içten ilgili bir doktoru hiç bir branşta görmedim
Fatmanaz Deleted2 merhaba Levent temel nasıl bi doktor acaba muayene ücreti nedir bide hastane genel olarak nasıl
Serap YusraveAnnesi izmitte özel muayenehanesi olan dr. M. Suat gürkan var bir de derince eğitim ve araştırma hastanesinde eren bey 👍
Aysennn Denizli özel sağlık hastanesi Hazal hanım anne babaya hele ki bebeğe yaklaşımıni ben hiç bi doktorda görmedim ben çocuğumu onun kadar güzel sevemiyorum sanki 😬