Mevanur2 Nyr195 gözdeki sinir ağına bakıyor doktor 1 2 dk sürmüyor bile, ama dikkat edin benim kızım enfeksiyon kaptı kontrolde 2 ay geçmedi döküntü oldu göz kapağında
Mevanur2 Kayseri özel Erciyes hastanesi remzi uğraş 2 kez gittim öyle yalandan kontrol etti ikisinde de soru sordum olur olur deyip geçiştirdi 145 lira muayene ücreti almışlardı. İhtiyacım olsa kime giderim bilmiyorum kayseri de
MinikMucizeemm Glmsr_sglm devamlı gittiğiniz bir Dr mu mevlüt bey acaba bende Konyada yaşıyorum ve Mevlüt beye gitmek istiyorum ama emin olamadım
BeKbra Antalya Anadolu Hastanesi Süleyman Mevlitoğlu. Doğduğumuz ilk andan beri Süleyman bey ilgileniyor. Çok memnunuz. ☺️ Her gittiğimizde a dan z ye kontrol ediyor. 2 gün önce akşam 21.30 da tahlil verdik. 1 saat sonra 22.30 da sonuç çıkar çıkmaz direk doktorumuz aradı. Yapmamız gerekenleri anlattı. Daha önce hiç böyle bi doktorla karşılaşmadım. Gece gündüz direk dönüş yapması çok çok hoşumuza gitti. 👏🏻👏🏻👏🏻
hilokiii GokceAdin teşekkür ederimm hendekte devlette iyi bi doktora denk geldim özelde de arıyodum bunu kaydedeyim teşekkür ederim tekrar🤗
Nehirmasal Obsesifk Gaziosmanpaşa yıldız Tabya özel academia Hastanesi Muhittin Tekatlı 65 lira muayene ücreti
GizemUral Ümraniye Çakmak erdem hastanesi Doktor Şuera Oruçlu muayene ucreti 100₺. Oglum 15 aylik dogdugundan beri doktorumuz.
Momofkerem Rscb ben allianz genel sağlık sigortası ile giriyorum sgk ücretini bilmiyorum maalesef ama hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz çok iyi bir doktor