Tazeanne53 Mehmetdoganmom kendisi benim öğrencimin velisidir. Çok iyi bir insan ve iyi bir hekimdir. Çok sevindim sizin adınız ☺️
Deletedmom388 Obsesifk İstanbul/Ataköy’de özel muayenehanesi var, Prof. Dr. Sırrı Bektaş 🙏🏻 Kendisiyle yeni tanıştık harika bir doktor..
Gizemderinlina Obsesifk İstanbul-tuzla Özel Gisbir hastanesi Uzm. Doktor Çağatay Acar çok iyi bir doktor çok memnunuz 😍
Asmncn meryemkisa kendisiyle 1 yıl çalışma imkanım oldu mükemmel bi doktor İstanbul da olsam tek tercihim olurdu çok şanslısınız
meryemkisa Asmncn aaa gerçekten mi tesadüfe bak 17 aydır kızımın doktoru şimdi 10 gün önce oğlum oldu gene tercihimiz aynı ☺️
Deletedmom116 Adana medline hastanesi İsmet Öncü 👍🏻 Tam bir aile doktoru 😂bekleme kolidorunda yada hastanenin herhangi bir bölümünde karşılaştığımızda hemen selam verir ve sorar inşallah kötü bir şey yoktur diye ve izne falan gidecekse msjla bildirir her msjımıza özenle cevap verir muayene sırasında kötü bir şey söylediğinde bizi hemen sakinleştirir korkmayın geçici bir durum can sıkmayın der 🤗
Bora_Mom Lüleburgaz Ozkan Kaya harika bir doktor çok ilgili sevgiyle yapıyor oğlum bile sanki anlıyor sevildiğini sevinç gösterileri yapıyor heyecanlanıyor gülümsüyor doktor beye 😊
Ezbooo Ankara Dr.Ertuğrul Güler Beytepe de özel muayenehanesi var kızlar Harika bir doktor çok ilgili saat kaç olursa olsun hemen dönüş yapıyor biz çok memnunuz ☺️
Asmncn meryemkisa Allah bağışlasın evlatlarınızı ben hemşire olarak çalıştım yanında gerçekten çok şanslınız