Deletedmom116 Adana medline hastanesi İsmet Öncü 👍🏻 Tam bir aile doktoru 😂bekleme kolidorunda yada hastanenin herhangi bir bölümünde karşılaştığımızda hemen selam verir ve sorar inşallah kötü bir şey yoktur diye ve izne falan gidecekse msjla bildirir her msjımıza özenle cevap verir muayene sırasında kötü bir şey söylediğinde bizi hemen sakinleştirir korkmayın geçici bir durum can sıkmayın der 🤗
Bora_Mom Lüleburgaz Ozkan Kaya harika bir doktor çok ilgili sevgiyle yapıyor oğlum bile sanki anlıyor sevildiğini sevinç gösterileri yapıyor heyecanlanıyor gülümsüyor doktor beye 😊
Ezbooo Ankara Dr.Ertuğrul Güler Beytepe de özel muayenehanesi var kızlar Harika bir doktor çok ilgili saat kaç olursa olsun hemen dönüş yapıyor biz çok memnunuz ☺️
meryemkisa Asmncn aaa gerçekten mi tesadüfe bak 17 aydır kızımın doktoru şimdi 10 gün önce oğlum oldu gene tercihimiz aynı ☺️
Asmncn meryemkisa Allah bağışlasın evlatlarınızı ben hemşire olarak çalıştım yanında gerçekten çok şanslınız
kibele1923 Arife feyza hanımdan da cok bahsediyorlar ama gitmedim hic. Emine bulut ekici lokman hekimde. Feyza hanim da lokman hekim hayat hastanesinde. Ben 9 ay sürekli emine hanımın kontrolundeydim çokta memnundum
Momofkerem Bursa Doruk Çekirge Özel Hastanesi _ Atilla Güray çok memnun kaldık kendisinden çok yoğun olmasına rağmen çok ilgileniyor
Gksaksl Obsesifk Ankara Liv hastanesi Elif Alkışla’ya gidiyoruz. Muayene ücreti 400 tl ya da genel sağlık sigortası yaptırıyorsunuz biz genel yaptırdık özel aşılarda olduğu için ve doktorumuzdan çok memnunuz.
Mevanur2 Nyr195 gözdeki sinir ağına bakıyor doktor 1 2 dk sürmüyor bile, ama dikkat edin benim kızım enfeksiyon kaptı kontrolde 2 ay geçmedi döküntü oldu göz kapağında
Mevanur2 Kayseri özel Erciyes hastanesi remzi uğraş 2 kez gittim öyle yalandan kontrol etti ikisinde de soru sordum olur olur deyip geçiştirdi 145 lira muayene ücreti almışlardı. İhtiyacım olsa kime giderim bilmiyorum kayseri de
MinikMucizeemm Glmsr_sglm devamlı gittiğiniz bir Dr mu mevlüt bey acaba bende Konyada yaşıyorum ve Mevlüt beye gitmek istiyorum ama emin olamadım