Linva Seydameva peynir çeşitlerini yumurta, omlet, krep falan yemez. Biraz zeytin domates yer sonra emer bazen de çorba iciriyorum 🤷🏻♀️ yakında kahvaltıda işkembe, kelle paça iceriz karşılıklı 😅
Emir7227 Seydameva Ayyy evet evet içti çok şükür öyle mutlu oldumki içtiğine 🤗 yemekle arası hiç yok Çok üzülüyorum yemediğinde
Furkansmomy Seydameva kıymalı yeşil mercimekli sarımsaklı tarhana corbası yapmıstım amabebeğim cok agladı durmuyodu fotosunu cekemedim😳🙄
Furkansmomy MiracAlpinAnnesi elinize sağlık 🤗 bizimki öyle yemiyo malesef omlet veya karıstırılmıs sekilde yiyo peynirle yagda karıstırırsam ya da patatesli yumurta 😋😋
MiracAlpinAnnesi Furkansmomy evet benimkide oyle yiyodu sonra sıkıldı artık degisik degisik birsseyler yapıyorum iste sagol canim😀
cankuzularim Seydameva https://imgyukle.com/i/C3OJRh Kızım 10 aylik oğlum 25 aylık olduğu için yumurtanın sarısı ile yaptimun yerine ruseym kullanıyorum çorbalarına yoğurt çorbası öğlen menümüz kahvaltıyı okadar süslemiştim ki valla resim çekecem diye yedirirken aklıma geldi🤦♀️🤣 akşam a kaldığımız yerden devam 🧚♀️
Misskokulum Seydameva seve seve 😊 1 yemek kaşığı irmigin üstüne biraz içme suyu ekleyerek pişiriyoruz ayrı bir cezvede 2 adet hurmayı yumusayincaya kadar pişiriyoruz piştikten sonra üzerindeki kabuğu soyup içindeki çekirdeği çıkartıp çatalla eziyoruz pisirdigimiz irmiklere ekliyoruz 1 adet cam rendelen geçirilmiş cevizi de ekleyip afiyetle miniklerimize yediriyoruz.Hurma yerine kayisi muz ya da elma da kullanılabilir.😍
Mom9 Seydameva tereyağda şipşak kapyaları kavur çırpılmış maydanozlu yumurtayı ekle 😁. Diyet yapanlar içinde susuz yanmaz yapışmaz tavada yapılabilir 🙈
cankuzularim Seydameva en şahanesi de ne biliyormusunuz o porselen mama kabini babam bana almış kızım olursa diye bakarken askerde kütahya da yapmış önceden kütahya porselenleri meşhurdu bilirsiniz annem bana kullanmış ben 3 çocuğuma da kullandım allah nasip eder kirilmazsa kızıma vereceğim o da çocuklarına kullansin🥰🧚♀️