Misskokulum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi iyiyim tatlım şükür annemlerdeyim yaklaşık 1 haftadır sen nasılsın Ayla prenses nasıl?😊
Zuleyha__19 Misskokulum irmiği ara öğün olarak mı veriyorsunuz ben normal öğün olarak veriyorum doyurucu değil mi 🤭
MiracAlpinAnnesi Furkansmomy kucuk tavaya dikkatli bir sekilde yanyana olacak sekilde kırdım yumurtaları beyazlarını yaydım sonraada susledim😀
Furkansmomy MiracAlpinAnnesi elinize sağlık 🤗 bizimki öyle yemiyo malesef omlet veya karıstırılmıs sekilde yiyo peynirle yagda karıstırırsam ya da patatesli yumurta 😋😋
Deletedmom253 Seydameva günlerdir beni forumdan silin diye kırk takla attım sildiniz sandım son bir isteğin var mı diye sordunuz sandım 😄
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Misskokulum Kocaman oldu teyzesi, ne hızlı büyüyor 🙈 Küçük bey nasıl? ☺️
tosuncukannesi Yagmurliva afiyet olsun yağmur Hanım a 🥰 tavuğu sadece suyu için mi kullandınız yoksa çorba ya parçaladınız mı 🤔 benim oğlum da 7 aylık ta merak ettim 🤭
Yagmurliva tosuncukannesi hepsni beraber haşladık tavuguda içine didikledm blrndrden gecirdim canm cok seviyo bu corbayı🥰
tosuncukannesi Yagmurliva ilk ne kadarlıkken verdiniz eti ve nasıl verdiniz 🤔 biraz fazla sordum ama 🙈