Ssonmez Bütün hepsine baktim resimlerin vallahi gözlerim doldu hepsini yiyor mu bebekleriniz benimki hicbir sey yemiyor hicbir sey hemde
Emir7227 Seydameva Ayyy evet evet içti çok şükür öyle mutlu oldumki içtiğine 🤗 yemekle arası hiç yok Çok üzülüyorum yemediğinde
Linva Maasalalh kahvaltı tabakları dolu dolu hepsini bitiriyorlar mı? 17 aylik ama zeytin ve domates dışında hiçbir kahvaltiligi sevmeyen bir yaramaza sahibimde ben.
Ssonmez Linva aglayalim sarilalim ne yemek yiyor ne uyku uyuyor memeden kesicem doktorum öyle söyledi onu bile yapamiyorum valla yenilmiyor ki sürekli aglama halinde süt icmek istior hazır Süt icmiyo geceden sabaha kadar meme ağzında yoruldum gerçekten 😓
Mom9 Seydameva tereyağda şipşak kapyaları kavur çırpılmış maydanozlu yumurtayı ekle 😁. Diyet yapanlar içinde susuz yanmaz yapışmaz tavada yapılabilir 🙈
Seydameva Sarisin yumurta tarifi alalım sarılın ana. Bu arada göktugun ayakkabılarda şahane 🙈 meyvelerin ahenkle dansına bayıldım 😂
Sarisin Seydameva Ay teşekkür ediyorum Mevoşumuzun anası 😄 Tarif: önce havucu minik minik doğrayıp az zeytinyağında kavuruyoruz. Yumurtayı kırıp içine dereotu ve maydanozu incecik kıyıyoruz çok az tuz atıp çırpıyoruz ve kavrulan havuçla birlikte pişiriyoruz 🌿
Linva Seydameva peynir çeşitlerini yumurta, omlet, krep falan yemez. Biraz zeytin domates yer sonra emer bazen de çorba iciriyorum 🤷🏻♀️ yakında kahvaltıda işkembe, kelle paça iceriz karşılıklı 😅