Furkansmomy Biz bugün kahvaltıda kaşarlı tost ve haşlanmış yumurta salatalık zeytin tükettik tabi fotoyu unuttum😂 öğlen çekerim artıkınn
MiracAlpinAnnesi Furkansmomy kucuk tavaya dikkatli bir sekilde yanyana olacak sekilde kırdım yumurtaları beyazlarını yaydım sonraada susledim😀
Seydameva Asafeymeninannesi AA geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah 😊 bebişciğe afiyet olsun 😋
Asafeymeninannesi Seydameva Teşekkür ederiz ☺️ Yoğun bir el,ayak yanması ve eklem ağrısı. Şükür bugün daha iyiyim 🤲🏻
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Seydameva Önceden patatesi ve biberi bir haşlayın daha rahat olur. Pişmeme gibi bir durun söz konusu olmuyor 😋 Heosini sildi süpürdü Ayla hanım 🥳
Furkansmomy Seydameva kıymalı yeşil mercimekli sarımsaklı tarhana corbası yapmıstım amabebeğim cok agladı durmuyodu fotosunu cekemedim😳🙄
Deletedmom253 Seydameva günlerdir beni forumdan silin diye kırk takla attım sildiniz sandım son bir isteğin var mı diye sordunuz sandım 😄
Emir7227 Seydameva 15 aylık, kahvaltıda çekmiştim , az değilmi diyebilirsiniz ama inanınki hiç yemedi bu iştahsızlık la ne yapacam bilmiyorum Öğle içinde sebze çorbası yaptın birazdan Onuda atarım
Seydameva Emir7227 az değil mi demek ne haddimize 😊 bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz ellerinize sağlık şahane gözüküyor. Çorbayı bekliyoruz 🙈
Birinciannesi Emir7227 benim kızım 22 aylık bu tabaktan sadece üç çatal yumurta alır bırakır,kahvaltı anlayışımız şuan bu kadar 😂 diğerlerini zaten yemiyor.Hiç az değil keşke yesinler kuzucuklar ellerinize sağlık😍❤️
Gokceninannesiiyim Emir7227 merhaba kızım 14 aylık. Bizim hiç böyle bir kahvaltı tabağımız olmuyor 4 tane dişi var ve bulamaç şeklinde yediriyoruz. (4 aylıktan bıraktım annem bakıyor çalışıyorum )çok istiyorum böyle tek tek herşeyden yesin ama bi başlayamadık daha doğrusu top annemde yani onun başlatması lazım ama geçmedik . Annem dişi çıkınca illaki yiyecek diyor ama ben endişeliyim. Siz nasıl yediriyorsunuz önüne mi veriyorsunuz yoksa oturup karşısına yedikçe ağzına koyuyormusunuz?
Mrs_Sunshine Seydameva Bulamaç gibi bir görüntü olacak ve hiç hoş olmayacak güveç yapmıştım onu blendir yapcam yine de atayım mı 🤣