Asafeymeninannesi Seydameva Rahatsız olduğumdan ötürü Asaf Eymen’imm annemde. Foto istesem mi ki 🙄😅 Araf’ımın sabah kahvaltısı ise
Seydameva Asafeymeninannesi AA geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah 😊 bebişciğe afiyet olsun 😋
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Seydameva Ayla hanımın sabah kahvaltısı 🌿 Patatesli,kırmızı biberli omlet tereyağında kızarttım. Yanına da sulandırılmış pekmez ya da kuru üzüm hoşafı şekersiz içiriyorum. 9 aylığız Bunun üzerine birde mürdüm eriği yiyecek kızım. 🥰
Furkansmomy Biz bugün kahvaltıda kaşarlı tost ve haşlanmış yumurta salatalık zeytin tükettik tabi fotoyu unuttum😂 öğlen çekerim artıkınn
MiracAlpinAnnesi Furkansmomy kucuk tavaya dikkatli bir sekilde yanyana olacak sekilde kırdım yumurtaları beyazlarını yaydım sonraada susledim😀
Asafeymeninannesi Seydameva Teşekkür ederiz ☺️ Yoğun bir el,ayak yanması ve eklem ağrısı. Şükür bugün daha iyiyim 🤲🏻
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Seydameva Önceden patatesi ve biberi bir haşlayın daha rahat olur. Pişmeme gibi bir durun söz konusu olmuyor 😋 Heosini sildi süpürdü Ayla hanım 🥳
Furkansmomy Seydameva kıymalı yeşil mercimekli sarımsaklı tarhana corbası yapmıstım amabebeğim cok agladı durmuyodu fotosunu cekemedim😳🙄
Deletedmom253 Seydameva günlerdir beni forumdan silin diye kırk takla attım sildiniz sandım son bir isteğin var mı diye sordunuz sandım 😄