Hohomoromu Egeymen Allahım yüreğinin yangınını söndürsün inşallah 🙏 en kısa sürede bebegınden iyi haberler alman dileğiyle Allahım şafi ismiyla şifa versin Rabbim yardımcınız olsun yanınızda olsun 🙏
Hohomoromu Egeymen Allahım yüreğinin yangınını söndürsün inşallah 🙏 en kısa sürede bebegınden iyi haberler alman dileğiyle Allahım şafi ismiyla şifa versin Rabbim yardımcınız olsun yanınızda olsun 🙏
elmaliturta Egeymen sessiz takip ediyorum her gün okuyorum yazılarınızı. Aklıma geldikçe dualarimdasiniz inşallah buraya yavrum iyileşti postu acarsiniz🤲
aykoz_ Egeymen allah şifa versin allah gozunuZe evlat sebepli yaş düşürmesin allah onu korusun ve size bağışlasın. Allah sizi evlatla sınamasın umarım en yakın zamanda yanıt verir ve saglıgına kavuşur 😢
Egeymen sherlock_mom dün aradık en son ve Bi gelişme yoktu henüz, bugün gidicez bakalım saat 2 de hem bilgi alıp hem görücem bebeğimi 🙏
Egeymen Semaerdem ilk doğduğundan beri sakin, gelişimi güzel Bi çocuktu, gaz sancıları bile yaşamadık, şimdiye kadar 1 kere olsun ateşi çıkmadı, öksürmedi maşallahı vardı hep
Egeymen zeynepteacher valla tüm testler yapıldı metabolik ve genetik testler, metabolik testlerin hepsi temiz çıktı yani altta yatan ve tetiklenen gizli Bi hastalığı falan yokmuş 🤷♀️
bitterikolata Egeymen çok geçmiş olsun dualarımda eymenimiz ❤️ Allahım şifasını versin inşallah.. genetik testler çıkmadı sanırım henüz
Egeymen Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏şimdi hastaneden aradılar bebeğimin kalbi durmuş geri getirmişler ama durumu çok kritik dediler, yoldayız gidiyoruz nolur Bi şey olmasın nolur dayansın nolur savaşı bırakmasın dua edin nolur
Ozlemm35 Egeymen Allah im şifa versin inşallah hayata tutunur yavrum benim kıyamam ya, Allah im inşallah iyileşir lütfen 🤲🤲😔
Zerr Egeymen Canım gece sabah bakıyorum posta durumu ne oldu diye, meleğin inşallh sana geri döner annesi bütün kalbimiz onunla
Rabia_38_01 Egeymen amin ins cnm allhm sifa versin dua edecem bol bol kotu düşünme sen iyilescek ins🙏