NamelesS Egeymen Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim ya Şafi SIM’iyle şifa versin inşallah, güzel haberler alın tez zamanda.Şimdi durumu nasıl bir gelişme var mı? Aşıdan mı olmuş peki.
Singlemom Egeymen Kesinlikle aklınıza kötü bişey getirmeyin iyileşecek minik savaşçı Allah yardımcınız olsun🙏❤️
Balanne_ Egeymen çok üzüldüm allahım tez zamanda iyileşsin kuzu rabbim bu gece insallah tepki versin insallah mutlu haberi verirsin insallah
Balanne_ Kalbime birşey oturdu resmen allahım buraya güzel bir şey yaz insallah eymen bebek güzel haberlerini bekliyoruz
ilknurgoksu Egeymen Rabbimin izniyle iyileşecek kucağınıza alıcaksınız 💜savaşı yenicek küçük eymen 💜dualarımız sizinle 🦋
ikizerkekannesi Egeymen atlatıcak bu geceyide diğer geceleri gündüzleri atlatıcak iyi olucak o hastahaneden güle oynaya kucağında çıkıcak hepimiz inanıyoruz sende inanıyorsun eymen bunu BAŞARACAK🤲🏻
bitterikolata Egeymen çok geçmiş olsun dualarımda eymenimiz ❤️ Allahım şifasını versin inşallah.. genetik testler çıkmadı sanırım henüz
BalyanakAlpTuna Egeymen Allahım herşeyin en iyisini bilen sensin bu anneyle küçük yavruyu sen birbirine bağışla kurban olduğum Rabbim hicbir anneyi evladıyla sinama …. insallah iyi habrler vereceksiniz inanın girip girip sizin profilinize bakıyorum Allahım önce yavrunuza guc kuvvet versin şifalar versin sonra size guc kuvvet versin inşallah dualarım sizinle
Depresif_polyanna Eymen bebek çok şanslı sizin gibi güçlü bir annesi olduğu için. Ben inanıyorum inşallah iyileşecek. Az önce namaz kıldım Yasin okudum Eymen e dua ettim, Allah kabul eder inşallah. Rabbim onu size bağışlasın, çabucak iyileşsin inşallah (amin) 🤲
Melie Egeymen canımmm dualarım sizinle günlerdir düşünüyorum daha öncede yazmıştım mutlu haberlerini bekliyorum herşey güzel olucak düzelicek Allahın izniyle . Rabbim acil şifalar versin senden gelicek güzel haberleri heyecanla bekliyorum 🙏🏻🙏🏻
Melisa1919 Egeymen kiyamam sana. Ne diyecegimi bilmiyorum. Allah biran once sifa versin, kucagina al sagsalim. Hep aklimdasin. Bir anne yureginin yasayabilecegi en buyuk sikinti. Hepimizin yuregi sikisiyor seninkiyle birlikte. Ins acsin gozlerini. Allah onu sana bagislasin 🙏🏻
Gzmdgn Ben sizin yazınızı gördüğümden beri her gün bakıyorum bebeğin durumu nasıl diye. Çok kalpten söylüyorum ki rabbim yardım etsin. Ayetel kürsi okudum evladımıza yardımcı olsun diye🙏🏻
Bebekcik2406 Egeymen rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun evladınıza çok üzüldüm, mutlaka ihmali olan herkes hakkında şikayette bulunun
EDT Egeymen Hergün bu posta kalbim ağzımda giriyorum ve sizi düşünemiyorum bile yaşadıklarınızı Allah ım sizi biran önce evladınıza kavuştursun sağlıkla çıksın o hastaneden her daim duamdasınız 🙏🏻
Femien Egeymen rabbim şifalar versin inşallah en yakin zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu çok geçmiş olsun