yamantuba1234 Allahim şafı isminin hürmetine şifa ulaştır annesine babasına bağışla sen merhametlilerin en merhametlisisin allah yardımcıları olsun allah kimseye evlat acısı gostermesin
ikbil20 Egeymen allahım tez vakitte bebeğinizi eskisinden de daha sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallah. Rabbim bebeğinizin ve sizin yardımcınız olsun. Bugünler ileride minnoşun kendisine de anlatabileceğiniz kötü birer anı olarak kalsın sadece.
ikbil20 Egeymen 🥺😔😔 inşallah yanıltır sağlık çalışanlarını da toparlanır kuzu. Allahtan Ümit kesilmez 🤲🏻
Aayyssnnrr Egeymen Rabbim yavrunuza şafii ismiyle acil şifalar versin inşallah en kısa zaman da güzel haberini alırsınız dualarımız bebegenizle 🤲
Sirac051118 Egeymen ya çok üzüldüm inşallah gececek bisey olmayacak eymene duam sizinle dua ediyorum girip eymen uyandı demeniz için kabul olacak inşallah
A-Hafsa İzmir de yatılı kalabileceğiniz bir tanıdığınız yok sanırım :( sürekli bergamadan gidip gelmek hem masraflı hem yorucu olmalı. Allah maddi manevi güç versin size… Aliağadayım ben de bir desteğe ihtiyaç duyarsanız lütfen yazın
BrcAzra Egeymen Allah yardımcınız olsun Allah Eymen e sifa versin insallah sagligina kavussun size kavussun 🙏🏻
Poyraznisam Son durum ne oldu Allahım aklım kalbim sizde ne olur güzel bir haber gelsin bu emar nıe hala cekılemedi durum bu kadar kritikleşmişken hala cekılmedimi
MuhammedAmine Mom987 ben geçen gün 2 tane okudum eymen için hastayım bu gece temiz olacağım 2 tane daha okuyacağım hadi herkes okusun şifa niyetine İnşAllah