Egeymen Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin nolur 🙏şimdi hastaneden aradılar bebeğimin kalbi durmuş geri getirmişler ama durumu çok kritik dediler, yoldayız gidiyoruz nolur Bi şey olmasın nolur dayansın nolur savaşı bırakmasın dua edin nolur
Ozlemm35 Egeymen Allah im şifa versin inşallah hayata tutunur yavrum benim kıyamam ya, Allah im inşallah iyileşir lütfen 🤲🤲😔
Zerr Egeymen Canım gece sabah bakıyorum posta durumu ne oldu diye, meleğin inşallh sana geri döner annesi bütün kalbimiz onunla
Rabia_38_01 Egeymen amin ins cnm allhm sifa versin dua edecem bol bol kotu düşünme sen iyilescek ins🙏
Asmrtgkt-38 Egeymen hep sessiz takip ettim egeeymeni artık yazmak istedim hep ama hep dualarımda rabbim yardımcınız olsun tez zamanda kucağına al İnş çok güç versn rabbim onada sizleredw nolur iyi haberler vern
Ygzmomss Egeymen Rabbim Şafi ismi ile şifa versin yavrunuza İnşallah o hastaneden ona sarılarak güle oynaya çıkacaksınız inanıyorum❤️
Rabiaust Bade92 instagram da dediğiniz hesap hangisi.? Bende dobraanne die Bi hesabı takip ediyorum.. Ve maalesef aşılardan sonra belli başlı reaksiyon gösterenlerin sayısı hiç az deil.. Orada yorum yapan anneleri okuyorum. Yaptırdıkları için cok pişman yazılar var.
Bade92 Rabiaust gıdamühendisibiranne ondan gördüm ilk sonra dediğiniz gibi yorumları okudum.1 yaş aşılarını yaptırma konusunda kararsızım.
Rabiaust Egeymen Allah size bağışlasın 🤲tez vakitte şifa bulsun inşaAllah.. Verebileceğiniz ölçüde sadaka vermeye çalışın.. Çok olmasına gerek yok illa Allah biliyor durumunuzu yettiği kdr. Adak adaya bilirsiniz 🤔iyileşirse şunu yapacağım die….ve mümkünse sadece o hastane ile sınırlı kalmamaya calışın oğlunuzun durumu videosu.. Testler VS ile gidebileceğini neresi hangi doktor varsa araştırın lütfen. Belki kabul eden daha ümitli şeyler söyleyen i bulursunuz inş🤲Rabbim şifa versin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Egeymen Allahım inşallah savaşı bırakmayacak zaferle çıkacak, uyanacak🙏🏻🙏🏻 Rabbim şifa versin dualarımızdasınız.. 🙏🏻🙏🏻
Dadalove Egeymen Ben de hep sessiz takip ediyordum postlarınızı ama yazmak istedim artık. Dualarım sizinle. Allah yavrunuzu size bağışlasın, sağlığına bir an önce kavuşsun inşallah… 😔🤲🏻 Başka da ne diyebileceğimi bilemiyorum Allah güç kuvvet versin size…
Esra77 Bende sessiz takip ediyorum sizi hergun giriyorum bakıyorum postunuza dualarim hep siizinle o yogum bakim kapisini bende bilirim cok zor bir umit beklersin hep orda telefon acarsin durmadan artik hemsireler bikar belki bizden ama hepsi evlat icin hersey duzelicek buna inan kucagina aldigin gun gelicek sabret allah evladini sana bagislasin insallah