Mehmet-22_efe kendinizi böyle psikolojik olarak doldurursanız bu süreci sağlıklı atlatacağınızı düşünmüyorum. Zor bebek de zor bebek diye tutturmuşsunuz. Zor bebekten kasıt ağlayan bebek oluyo sanırım. Kızım 3 ay gazdan susmadı öyle ağlardı ki hastaneye gitmeyi düşünürdük bu sefer gaz olamaz diye. Üst değiştir ağlar. Kucağına al ağlar. Çaresizlikten kasıt da kimsesiz yalnız kalmak sanırım. İkiz bebeklerle 1 arkadaşımın 1 akrabamın dahi olmadığı şehirde yaşıyorum. Ama hayatı kendime zehir etmiyorum. Ağlıyosa ağlar yani bebek bu. Üstelik 6 aylık. Zeka kartı kullanın müzik dinletin. Ben kızımın huyunu öğrendim mesela yanına oturup oyun kuruyorum. Önce kucağımda sonra yerde oturtuyorum yoksa asla susmuyo. Siz de onun annesisiniz. Nasıl sakinleşeceğini bulmanız lazım elbet vardır bi yolu sinirlenmek yerine oyun oynatmayı deneyin dikkatini dağıtın. Elinden alınanı unutan minicik insanlar bunlar ağlamayı mı unutmayacak. Etrafınıza da pes yani gören tekrar görmek istemiyo, bana sabır diliyo falan. 6 aylık bebek ortalığı mı döküyo sağa sola tükürüp küfür mü yağdırıyo anlamadım nedir bu sabr dileme olayı. Annesi olarak yok diyeceğinize siz de kabullenmişsiniz o da tuhaf.