Mehmet-22_efe seni o kadar iyi anlıyorum ki . Psikologa da gittim , bebeğimi Doktora da getirdim bir şeyi mi var acaba diye. Çok zor bir durum şükür sağlıklı ama huysuzlugu çok zor çok. Şimdi burda neden bagrilir filan diyenlere takılma onlar kolay çocuk büyütenler . Zor bir çocuk büyütmenin ne demek olduğunu bilmeyenler. Asla seni desteklemiyorum ama bağırmak istiyorsan ben gibi yastığa bağır farklı bir odaya geç bağır. Korkmasın bebeğin. Ben de sesimi yükselttim çok zaman ama telafisi yok yaptım ne yapayım. 😭 Çok ağladım , çok sorgulandım ama dönüp yavruma sarıldım. Şimdi bebeğime arkadaşım diyorum o benim en iyi dostum. Arkadaşlar arasında olur sürtüşmeler. Çünkü bana ondan ona benden fayda var. Disardakiler hep dışarda. Gitme kimseye gelmek istemeyeni zorlama . Kimseye ekstra yardım etsin diye ağız eğme . Sen iyi bir annesin. Çocuğunun altını alıyorsun. Yemek yediriyorsun uyutuyorsun. Ağlayarak anlatıyorsa derdini bırak ağlasın huysuzlanmak istiyorsa yapsın. Bak benim oğlum şimdi uyku gözünden akıyor ama uyumamak için inat ediyor. Ne çare herşeyi yaptım . Benden memnun değil herhalde ☺️ bu arada bebeğim 4 gün sonra 1 yaşında düzelme var mı koca bir HAYIR. Alış bu duruma