Bninannesi bende ilk denemede yapamamsdm stres yapma suan tam manasıyla taş gbi oluyor benım sıkıntım sütmüş normal çig süt aldım sütçüden onla cok guzel tuttu ıyıce kaynat kaynarken kepçeyle al dök al dök o şekilde sütün içindeki su bırazdaha buharlaşıp uçuyor süt daha yogun bı kıvam alıyo aynı ıslemı 10 15 dakıka kaynatıp kapatınca soguturken de yapıyorm sütün havasını alıyorum serçe parmagı mı batırıp 7 ye kadar sayıyorum yanmıyorsa parmagım 1 kg süt ıcın ortalama 1 tatlı kaşıgı yogurt kullanıyorm ben bı kasede çırpıyorum ılınan sütten bi kepçe alıp kasede karıstırıyorum yogurt mayası hazır olmuş oluyor tencereye dokup hep bırlıkte karıştırıp yogurdu mayalıcagm kaplara dolduruyorum agızlarını sıkıca kapatıyorum sofra bezıyle sarıyorum 6 7 saat bekletıyorm dışarıda sonra buzdolabında da 2 3 saat kdr bekletip yedırıyorum