Zeynepalya_ve_annesi 44760 şampuan bebeland kullanıyorum (önce kendi gözlerime deniyorum) deterjan omo veya ariel yumuşatıcı dalin
Mervetrmn 44760 sampuan sebamed deterjan duru granülmatik lakin durudan hiç memnun deglm ilk dogum yaptgmda babyme bin sıvı deterjanını almstm cok iyiyd bu bitsn tekrar onu kullanıcam sabun tozları leke bırakıyo hep azda koysam neden anlamadm
Defne_beliz 44760 ben kullanıyorum ama fazla bır kokusu yok mustera çok güzel kokuyor ve 100%100 sabunmuş ondan alacağım bıraz pahalı gelıyor ama ındırımı kollayacağım 😌
Defne_beliz 44760 deterjan salan roxy yumuşatıcı yumoş beyaz dışlı şampuan dalın bıtınce mustera alacağım 🙋♀️☺️
Bgmbgmbgm 44760 çamaşır deterjanı siveno baby kullanıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum. Şampuan da bübchen sensitive olanından. Memnunuz bi sıkıntı yaşamadık
Mydn33 44760 hayır internet n 11 gibi sitelerden alıyorum zAten ordan gönderenler medikalci falan genelde
Meltem53 Gulmrt dogdugundan beri ben de kullaniyorum ama yosunumsu bir koku var camasirlarinda iceri serdigim icin mi bilmiyorum sizde de var mi?
Gulmrt Meltem53 aa hiç gelmedi bana öyle çiçekler var üstünde o mu acaba sizinki de ben de kapalı odaya seriyorum ama genelde camı açık gerçi açık olmasa da kokmadı hiç öyle