44760 Cansubursa22 durunun paketinin üstünde zürafa resmi war ondan mı kullanıyosunuz ben lawantalı olanını kullanıyorum
defnesmomm 44760 tüm bakım ürünlerimiz mustela, çok memnunum. Deterjanımız ebebek’in kendi markası, baby&me. Güzel ama Green Clean denemeyi düşünüyorum bittiği zaman.
Snd34 44760 şampuan olarak dalın deterjan olarak da dalan roxy ama deterjandan fazla memnun kalamadım lekeleri güzel çıkarmıyor duru granül almayı düşünüyorum
Esilaelif41 44760 instagramda mühendisinoğlu diye bi hesap var bütün ürünleri araştırıyor falan faydalı buluyorum isterseniz bi bakın tabi tercih sizin 😊☺️ Ben ilk kızıma doğduğundan beri dalin kullandım 1 yasından sonra sebamed e geçtim sonra farmasiye geçtim ikinci bebeğim oldu şimdi o sayfada yıldızlar listesi diye şampuanlar paylasmıs içeriği temiz organik olan bütçeme uygun olan bi şampuan alacağım bakalım
Burcistan Bende çok araştırmıştım Green clean kullaniyorum hem dogal hemde kokusu çok güzel. Sivena , Incia yada baby me de kullanabilirsiniz. Bunların hepsinde zararlı kimyasal yok bitkisel ve türk mali
kaansmom Şampuan mustela deterjan dalin granül lavanta , duru granül siparişi verdim birde onu deniycem🥰
Dezemet Zeynepnisaa ben de mustela şampuan kullanıyorum. Bebeğimin kafasında değişik bir koku oluşuyor bir gün sonra. Siz böyle bir şey yaşıyor musunuz. Ben başka bir şampuan arayışındayım şuan
Zeynepnisaa Dezemet yok hayır nerden aldınız bildiğim kadarıyla piyasaya sahtesi sunuluyormuş öyle bir duyum aldım yani
Turkanzeyneb 44760 Duru granül deterjan kızımın kıyafetlerini ayrı atıyorum ilave durulama yapıyorum çok pahalı değil 14 tl 500 gr A101 de şampuanda sebamed bebek için olanı cnm
Dezemet Zeynepnisaa internette recete diye bir siteden almistim. Daha oncede alisveris yaptigim bir yer ama olabilir mi ki oyle bir sey. Ilk gun cok guzel ikinci gun bir degisik kokuyor kafasi. Ya da bizim ki cok terliyor😂