Zeyzey06 44760 deterjan minoris,sıveno kıllanıyorum. Sampuan sıveno vucuduna himalaya kullaniyorum icerikleri temiz.
Muhendis_anne Bebek bakım ürünlerim hepsi Dalin..Deterjan olarak arielin bebekler için olan sıvı deterjanı cok güzel leke çıkarıyor..Yumuşatıcı olarak ABC sensitive kullanıyorum hipoalerjenik ve içeriği bebek yumusaticilariyla aynı
Doruk12 44760 içeriği değişti ya eskisi gibi memnun değilim roxyden ama kullanıyorum güzel deterjan 😍
baybalyanak 44760 nilera bebek sabunu ve green clean bebek deterjanı bir duru granül . Çoook memnunum 👍🏻
Maryhoney 44760 deterjan dalan roxy lekelere çok iyi geliyor. Şampuan jonshon baby böyle mi yaziliyodu 😂
Zeynepalya_ve_annesi 44760 şampuan bebeland kullanıyorum (önce kendi gözlerime deniyorum) deterjan omo veya ariel yumuşatıcı dalin
Mervetrmn 44760 sampuan sebamed deterjan duru granülmatik lakin durudan hiç memnun deglm ilk dogum yaptgmda babyme bin sıvı deterjanını almstm cok iyiyd bu bitsn tekrar onu kullanıcam sabun tozları leke bırakıyo hep azda koysam neden anlamadm