Mnli 44760 instagramda muhendisoğlu var onu takip edin temiz içerikli olanları paylaşıyor kendinize ve bütçenize uygun olanları seçersiniz
TalentedMom 44760 ben Dalan’ın granül sabununu kullanıyorum bitince duru granül sabuna geçicem A 101 de indirim vardı şampuan olarak da baby me şampuanını kullanıyorum kimyasal içerik bulunmuyor doğal yıldızlar listesinde yer alıyor
Zeyzey06 44760 deterjan minoris,sıveno kıllanıyorum. Sampuan sıveno vucuduna himalaya kullaniyorum icerikleri temiz.
Muhendis_anne Bebek bakım ürünlerim hepsi Dalin..Deterjan olarak arielin bebekler için olan sıvı deterjanı cok güzel leke çıkarıyor..Yumuşatıcı olarak ABC sensitive kullanıyorum hipoalerjenik ve içeriği bebek yumusaticilariyla aynı
Doruk12 44760 içeriği değişti ya eskisi gibi memnun değilim roxyden ama kullanıyorum güzel deterjan 😍
baybalyanak 44760 nilera bebek sabunu ve green clean bebek deterjanı bir duru granül . Çoook memnunum 👍🏻
Maryhoney 44760 deterjan dalan roxy lekelere çok iyi geliyor. Şampuan jonshon baby böyle mi yaziliyodu 😂