tubanurrrr gizememre ay canım sabah annemle konuştum teyzem de toplanmışlar köyde pide yaptırmışlar yiyorlar di bu iki oldu bugün 💕☺️
miran69_ Motherqueen_ bizim memleketin tavası mayalısı tahinlisi inceelek tatlısı yaşadığım yerin mantısı yağlaması nevzine tatlısı katmeri cıvıklisi meşhur
Birdunyabircennetannesiii canan6668 Yani Sivas diyeceğim madımak dediğiniz için ama arabaşı testi kebabı bize mi ait bilemedim 😅
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Ahahahahahaha Sivas’ı ezdirme bacım böyle devam Sivas’ta yemedikleri için hep bunlar😅
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Şu sıcakta çermiğe gitmek vardı varya Gel gidek beraber çimek 😅
Birdunyabircennetannesiii Beyninizikullanmakucretsizdir Sivas’ta da bir gün ye bacım mükemmel yapıyorlar Kim güzel yapıyorsa oranındır 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesiii Sivas’a yolum düşer mi bilmiyorum düşerse senin hatrın için yerim 😅 bu arada Konyalı değilim ama kendimi bildim bileli etli ekmek oraya ait az önce internetten de baktım tescillendiğini de yazmışlar 🫣
Motherqueen_ Birdunyabircennetannesiii Soguk cermik sicak cermik balikli cermik hey gidi memleketim haftaya ordayim😄