Birdunyabircennetannesiii canan6668 Yani Sivas diyeceğim madımak dediğiniz için ama arabaşı testi kebabı bize mi ait bilemedim 😅
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Ahahahahahaha Sivas’ı ezdirme bacım böyle devam Sivas’ta yemedikleri için hep bunlar😅
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Şu sıcakta çermiğe gitmek vardı varya Gel gidek beraber çimek 😅
Birdunyabircennetannesiii Beyninizikullanmakucretsizdir Sivas’ta da bir gün ye bacım mükemmel yapıyorlar Kim güzel yapıyorsa oranındır 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesiii Sivas’a yolum düşer mi bilmiyorum düşerse senin hatrın için yerim 😅 bu arada Konyalı değilim ama kendimi bildim bileli etli ekmek oraya ait az önce internetten de baktım tescillendiğini de yazmışlar 🫣
Motherqueen_ Birdunyabircennetannesiii Soguk cermik sicak cermik balikli cermik hey gidi memleketim haftaya ordayim😄
pivpivpivahmedmuhsin poyrazmom2604 Zonguldak’ta mısınız? Bartın benim memleketim. Ben Yalova’da yaşıyorum. 💕
twobabymom_ gizememre manti 🤪 Ama sizinki de hiç fena durmuyor valla ayran veya kola yanina turşu misss gibi gider