Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Sivas etliekmeği güzeldir anam 😅 Ama Konya’nın etliekmek Biz çalmış gibiyiz birazcık🙊
Motherqueen_ Birdunyabircennetannesiii bizmi caldik onlarmi bilemedim bence konya reklamini guzel yapmis ama en iyisi sivasta yenir🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesiii Kastamonu da benim diyor ama etli ekmek Konya’nın noktaaağğğ ahjajsjaja 😝🤣
egelsenkonuss gizememre yaren güveci, muska Tuzdan tavuk 😋 sarımsaklı et memleketim de memleketimmmm🥰
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Ahahahahahaha Sivas’ı ezdirme bacım böyle devam Sivas’ta yemedikleri için hep bunlar😅
miran69_ Motherqueen_ bizim memleketin tavası mayalısı tahinlisi inceelek tatlısı yaşadığım yerin mantısı yağlaması nevzine tatlısı katmeri cıvıklisi meşhur
Birdunyabircennetannesiii Beyninizikullanmakucretsizdir Sivas’ta da bir gün ye bacım mükemmel yapıyorlar Kim güzel yapıyorsa oranındır 😅
tubanurrrr gizememre ay canım sabah annemle konuştum teyzem de toplanmışlar köyde pide yaptırmışlar yiyorlar di bu iki oldu bugün 💕☺️
Birdunyabircennetannesiii canan6668 Yani Sivas diyeceğim madımak dediğiniz için ama arabaşı testi kebabı bize mi ait bilemedim 😅