egelsenkonuss gizememre yaren güveci, muska Tuzdan tavuk 😋 sarımsaklı et memleketim de memleketimmmm🥰
Motherqueen_ Birdunyabircennetannesiii bizmi caldik onlarmi bilemedim bence konya reklamini guzel yapmis ama en iyisi sivasta yenir🤣
Birdunyabircennetannesiii Motherqueen_ Ahahahahahaha Sivas’ı ezdirme bacım böyle devam Sivas’ta yemedikleri için hep bunlar😅
miran69_ Motherqueen_ bizim memleketin tavası mayalısı tahinlisi inceelek tatlısı yaşadığım yerin mantısı yağlaması nevzine tatlısı katmeri cıvıklisi meşhur
Beyninizikullanmakucretsizdir Birdunyabircennetannesiii Kastamonu da benim diyor ama etli ekmek Konya’nın noktaaağğğ ahjajsjaja 😝🤣
Birdunyabircennetannesiii Beyninizikullanmakucretsizdir Sivas’ta da bir gün ye bacım mükemmel yapıyorlar Kim güzel yapıyorsa oranındır 😅
tubanurrrr gizememre ay canım sabah annemle konuştum teyzem de toplanmışlar köyde pide yaptırmışlar yiyorlar di bu iki oldu bugün 💕☺️
Birdunyabircennetannesiii canan6668 Yani Sivas diyeceğim madımak dediğiniz için ama arabaşı testi kebabı bize mi ait bilemedim 😅