poyrazayaz77 ary2_7 evet bana ne mesaj geldi ne bişey sistemde devam ediyor gözüküyor Halk bankasina gittik direk cektim
poyrazayaz77 ary2_7 2 çocuk olduğu için 2 aylık param yatti 3000 TL aldım bundan sonra her ay 5 yaşına gelene kadar 1500 TL alicam
ozgmom 24sevim 3 kez yaptım her birinde iptal oldu başvurum nisan ayında iki kez mayısta bir kez yaptım
keyfimin-kahyasi-misin İlkogretmenim ailem uygulamasını indirip Ödenen tutar yerini bulmanız yeterli . Direk görürsünüz
melomom1 Nurelllamm ilk çocugum 5000 aldım sanırım yattigini anlamaniz icin mesaj gelmesi gerekiyor bana geldi ve gidip halkbankasindan dogum yardimi odenegimi almak istiyorum dedim kisacik bir imza isiyle aldim
Babycc poyrazayaz77 canım benimde 2.çocuk martta doğum yaptım uygulamadaki ödeme listesinde 2 tane 1500 yazıyo 3000 bin mi alıcam bende
egemerveaybuke ikicocukannesi205_ merhaba bende şubat ayında doğum yaptım ve 2. Çocuk mesaj gelmedi bana hala gidil sorsam alabilir miyim halkbankasından?
prensannesi344 ary2_7 29 ocak 2025 de ikinci doğumumu yaptım bugün SMS vs dahi gelmeden halk bank bankasına gittim 4 aylık ödeme aldım 6000 bin TL verdiler