muhammedmetininannesi Ben çektim şubat ayında sonunda doğdu oğlum 15 bin verdiler 3 ayın parasını 4. Çocuk
mbarlasu ary2_7 2.çocuğum olacak ilk çocuğum 2023 doğumlu. 2.çocuğumu hayırlısıyla Ekim ayında doğuracağım ilk çocuğa da veriliyor mu yoksa sadece 2025 doğumlulara mı?
Annemkuzum12 ary2_7 bende 5 mayisda dogum yaptim 6 mayisda basvuru yaptik ama bize de mesaj gelmedii Mayis ayinda dogum yapanlar hazirandami alacak acaba
ary2_7 Annemkuzum12 evet öyle diyolar ama kaç Haziran da yatacak bilmiyorum inşallah bayramdan önce yatar
Dilaradeniz kkgds bende şubatta yaptım sistem kapalı hata veriyor oraya girmeyin hiç yattığını ordan göremezsiniz ve ben bugün çekmeme rağmen devam ediyor yazıyor yarın Halkbank şubesine gidin
Tosbikkiz  böyle yazıyor alabilir miyiz ücreti yanlız ben başvuru yapmıştım ama eşimin telefonundan indirdim uygulamayı eşimin adına çıkmış
Zynp-61 Tosbikkiz hangi ayda doğum yaptınız acaba ? Evet sizin kimliğinizle bankaya gidip alabilirsiniz
asmingul487_ Tosbikkiz merhaba sizde banka odeme tarihi yazıyor attiginiz resimde benimkide yatmis ama banka odme tarihi 6 haziran yaziyor acaba yarin gitsem verirler mi yoksa 6 sndan sonra mi