2737382937 ary2_7 kayıtlı ıka metgahım yok acaba bundan mı taşıdım çünkü ben evimi aldırmadık başvuru şartlarında da bu şartı istiyor
elfmrl123 ary2_7 ben 23 aralıkta doğum yaptım alamıyor muyum hala devam ediyor yazıyor mesaj da gelmedi
ESRA_282 elfmrl123 maalesef cnm bende 3 ncu çocuğumu haziranda doğurdum 2024 te bende alamıyorum çok saçma
yildizztozu 2737382937 benim adresim olduğum yerde değil doğduğum yerde gözüküyor bence onunla alakası yok
fatmanurozbe ary2_7 ben 23 nisan 2025 doğum yaptım bende devam ediyor bende halk banka gittim alamadım neden
mavikamra ary2_7 ben 10 ay önce doğurdum sizce bana verirler mi çünkü ben daha hiç almadım gitsem alır mıyım?
mutlulukkkzamani Dilaradeniz bebek hangi ayda dogduyda Mayıs ayına kadr toplanan miktar mi veriliyor acaba
nzbgln Dilaradeniz benim bebek nişanda doğdu ikinci çocuğum bana ne kadar ve ne zaman yatar bir bilginiz var mı bendede devam ediyor yazıyor
EsilaMiracAyazEren_Moms ary2_7 şubat ayında doğum yaptım, hala bi ödenek almadım. Postu görüp az önce aradım devam ediyor şeklinde gözüküyorsa haziran ayında doğum parası 600 tl kesilmiş olarak alacaksınız dedi
Dilaradeniz EsilaMiracAyazEren_Moms benimde devam ediyor yazıyor hala demin gidip çektim canım sende git
glbyzynbrn EsilaMiracAyazEren_Moms nereyi ardınız acaba ben şubat doğum yaptım martta başvuru yaptım daha emzirme parasıda doğum parasıda yatmadı. Sürekli sistem yoğun falan diyor yada hata veriyor
tly13 EsilaMiracAyazEren_Moms 6 Şubat doğum yaptım bana doğum para yattı. 1 Mayıs iş başında diyodu o gün hepsi yattı.
ary2_7 Bı arkadaş yazmış bı ay geriden geliyomus o yüzden Mayıs’ta doğum yapanlar Haziran’da yatiyomus
EsilaMiracAyazEren_Moms ary2_7 ben şubatta yaptım doğumumu hala yatmadı. Bi nisan dediler bi mayıs dediler şimdi de haziran diyolar
lisansli_Mom49 EsilaMiracAyazEren_Moms şubata doğum yaptıysanız 3 ayın toplam parasını alıyorsunuz bende nisanda yaptım beş bin yattı artık her ay bel bin alcam
prensesannesi2_655 EsilaMiracAyazEren_Moms bende şubatta yaptım dün msj geldi ama hala devam ediyor diyordu e devlette bugün halk banka gittim 4500 tl yatmış çektim sizde kimliğinizle gidin çekebilir siniz