enesinannesii10_ bukettdgn bana da öyle diyor anlamdım kayıtlı çocuk yoktur diyo ama var 17 Şubat’ta doğdu bebeşim 😅
Glcnblt seliinsnmz bende 3. Çocuğumu ocakta doğum yaptım mayısta başvuru yaptım ilköğretiminin aile uygulamasına girince 4 aylık bir ödeme planı gözüküyor ama e devlette süreç devam ediyor yazıyor yatmışmıdır sizin nasıldı
fatmanurozbe ary2_7 ben 23 nisan 2025 doğum yaptım bende devam ediyor bende halk banka gittim alamadım neden
Birdunyabircennetannesiii ary2_7 2025 den önce doğan çocukları çocuk olarak saymadıkları için tabiki alamadık🤷
poyrazayaz77 ary2_7 evet bana ne mesaj geldi ne bişey sistemde devam ediyor gözüküyor Halk bankasina gittik direk cektim
poyrazayaz77 ary2_7 2 çocuk olduğu için 2 aylık param yatti 3000 TL aldım bundan sonra her ay 5 yaşına gelene kadar 1500 TL alicam
ozgmom 24sevim 3 kez yaptım her birinde iptal oldu başvurum nisan ayında iki kez mayısta bir kez yaptım
keyfimin-kahyasi-misin İlkogretmenim ailem uygulamasını indirip Ödenen tutar yerini bulmanız yeterli . Direk görürsünüz