K7b4a Mery103 özleyeceğimiz kesin çünkü doğma büyüme Bursalıyım ben ama alisiriz heralde insan nelere alismiyor🥹
Mery103 K7b4a evet bende Balıkesir için öyleydim ama insan alışıyor ilk zamanlar zor oluyor kimseyi tanımadığımız için sonrası bi şekilde alışıyor insan
K7b4a Ballloglum Siirt’e göre Bursa büyük bir şehir kalıyor kalabalık biraz ama güzel ben doğma büyüme Bursalıyım seviyorum şehrimi güzeldir🥲
filizfurkan kahraman07 teşekkürler, Diyarbakır neresi daha tam belli degil lojmana başvurucaz siz başvuracak mısınız?
babybabyt Zrrnyntr Sakarya’dayız sadece pahalı bir şehir ve esnafları çok sorunlu yüzüne bile bakmazlar çok sıcak kanlı insanlar değiller ne yazık ki
kahraman07 filizfurkan başvururuz ama acıkcası cıkacağını zannetmiyorum bir de ben de çalışıyorum benim iş yerime falan ters olursa düşünmeyebilirim konumu bilmiyorum henüz ama oğlum 1 yaşında ne olur ne olmaz ev ve iş yerim yakın olmalı diye düşünüyorum
kahraman07 filizfurkan antalyadan geliyoruz biz de istanbulda ne kadar görev yaptınız oradakileri göndermiyorlar diyorlardı
eyikez elifakarrr esintiii @elifakarrr polis eşi değilim ama siirtliyim küçük şehir inan çok seveceksiniz. Benim en yakın arkadaşım babası polistir Siirt’e lisede tanıştık 7 yıl kaldılar arkadaşımın üniversite durumu olmasa daha da kalırlardı o derece seviyorlardı. Bu bahsettiğim 20 yıl olacak neredeyse düşünün. Memurlar seviyor genelde. İnşallah sizde seversiniz. Gidince ilk işiniz Büryan yemek olsun :)
esintiii eyikez teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Genel olarak hep olumlu yorumlar duyduk inşallah severiz gerçekten hayırlısı olur 😊 verebileceğiniz tavsiyelere açığım 🌸