Zrrnyntr yani ilceleri de güzel bence. Karasu mesela deniz kenarı oluyor tatil yeri. Taraklı var Geyve ye bağlı tarihi bir yer. Sapanca zaten kesin biliyorsunuzdur illaki gormussunuzdur göl var bungalovlari ile meshur oldu 😅 orası da çok güzel eşimin dayısı oradaydi bir kaç kez gittik gezmeye. Sakaryaliyim ama bütün ilcelerini bilmiyorum 😅😅 Arkadaşım merkezde kalıyor çok memnunlardi. Aileleri İstanbul’da mesela o yüzden hiç sıkıntı yaşamıyorlar. Merkezde Serdivan en iyisi AVM falan var çark caddesi var katlı pazar denilen bir yeri var ne istersen bulursun oralarda ve uygun da oluyor bence. Eğitim araştırma hastanesi falan var gayet iyi ben bu sene doğumu orada yaptım izine gitmiştik hamileydim acil olarak serklaj atıldı orada kaldım perinatoloji takipli olarak çok iyiydi doktorlar falan. Özel hastaneleri de iyi Medar, adatip genellikle en çok tercih edilen hastanelerden. Sakarya’nın en güzel yeri neresidir o konuda birşey diyemiyorum çünkü genel olarak güzel diye biliyorum. Kira konusunda bir fikrim yok ama o konuda yardımcı olamayacağım 🥲