cahillesohbetikestim zynpks ay sorma ya bir gidemedik doğuya 😅 benim için hava hoş memleketteyim ama eşim işte rahat değil
zynpks cahillesohbetikestim memleketinse şanslısın ne güzel ben de Adana da olsam keşke ama istanbuldayım daha 2 seneye kadar gitmeyiz sanırsam
KupSekerAnnesi lila16 merhaba Bursa hakkında biliyorsanız eğer lojman sorabilir miyim. Çok eski diyorlar polis lojmanları için bilginiz var mı
KupSekerAnnesi Ballloglum hayırlı olsun. Bizim de Bursa geldi. Ev nerelerde tutacağız bilmiyoruz. Lojman var mı çok mu eski. Gerçi çok istemiyorum ama. Sizin Bursa hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız
Ballloglum KupSekerAnnesi eşim özel harekat sizin hangi birim. Biz evi yıldırım millet mahallesinden tutacağız orası güzelmiş merkeze yakınmış siz nereden tutmayı düşünüyorsunuz
KupSekerAnnesi K7b4a Bursa’da hangi mahallelerde oturulabilir acaba. Hiçbir bilgimiz yok. Deprem bölgesi o da beni tedirgin ediyor. Allah ne yazarsa o tabiki ama insan korkuyor
KupSekerAnnesi Ballloglum benim eşim de polis memuru. İnanın bilmiyoruz. Daha il içi atamalar da açıklanmadı çok arada kaldık ve ev bulacak kimse yok. İlanlarda çok çok az sayıda