K7b4a Mery103 herkes çok güzel olduğunu söylüyor oraların öylemi gerçekten Bursa’dan gelicez bizde yol epey uzak🥹
Ballloglum K7b4a biz de Siirt’ten Bursa’ya gidiyoruz. Siirt’ten gitmeyi hiç istemiyordum ama ipka mız kabul olmadı. Bursa’yı sever miyim 😪 tüm düzenimiz bozulacak
Mery103 K7b4a yaaa üst komşum da Bursa’dan gelmişti hatta burdan tanışmıştık bizde Van güzel ama Bursa da çok güzel bir şehir özleyebilirsiniz bizde Balıkesir’den gittik vana ☺️
KupSekerAnnesi K7b4a Bursa’da hangi mahallelerde oturulabilir acaba. Hiçbir bilgimiz yok. Deprem bölgesi o da beni tedirgin ediyor. Allah ne yazarsa o tabiki ama insan korkuyor
K7b4a Ballloglum Siirt’e göre Bursa büyük bir şehir kalıyor kalabalık biraz ama güzel ben doğma büyüme Bursalıyım seviyorum şehrimi güzeldir🥲
K7b4a Mery103 özleyeceğimiz kesin çünkü doğma büyüme Bursalıyım ben ama alisiriz heralde insan nelere alismiyor🥹
GirayinAslisi Bize de Malatya çıktı memleketimize yakın. Oğlum için rehabilitasyon merkezi lazım dil konusma terapisi aldıriyoruz o yüzden hangi ilçeler bize uyar nasıldır bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Emnzr efe06mete merhaba birecik nasıl merkez tercih etmeyi düşünüyoruz ama ikiz çocuklarım var yaşam şartları olarak hayat pahalılığı vs nereyi tavsiye edersiniz
efe06mete Emnzr merhaba urfayı pek bilmiyorum biz Bi kaç ay önce geldik bireciğe benmde 2 tane evladım var suanlık iyi Antepe daha yakın konum olarak cok güzel
Mery103 K7b4a evet bende Balıkesir için öyleydim ama insan alışıyor ilk zamanlar zor oluyor kimseyi tanımadığımız için sonrası bi şekilde alışıyor insan