maygirl naz2911 uyku araligi dogru ama en sonki uykusu aksama denk gelio gece uykusnu etkiliyor 9da degilde 8 buckta uyutun zaten direk uyumayacaktr biras ugrastirir yaz geliyor ister istemez saatleri kayablir ama en son ki uykusu gece uykusnu gecktrdegnden emin olablirsiniz.
ecemkaan naz2911 5.5 aylık 🌸 gün içinde de düzenimiz şu şekilde 7.00 kalkış 9.00 yani 2 saat sonra 1.uyku Uyandığı saate 2.15 saat ekleyerek 2.uyku Uyandığı saate 2.30 saat ekleyerek şekerleme yani 3.uyku Uyandığı saate 2.45 saat ekleyerek gece uykusu 23.30 ve 3.30 rüya öğünü ( öncesinde uyandıysa uykuya döndürmeye çalışıyorum ki her ağladığında mama beklentisine girmesin diye)
hlmgmz ecemkaan benim kızım da 5 buçuk aylık ama bu aralar uyku düzen diye bir şey kalmadı. Gözleri kapanıyor neden uykusu geldi diye ağlıyor, içi geçiyor kolu düşüyor kendini uyandırıyor uyumak istemiyor. 4.ay atak atı dediler ama 5.ay mahvetti beni
yagmuryoldas naz2911 Aynı sorunu bende yaşıyorum 4 ay 20 günlük bebeğim sabah 9 buçuk gibi uyanıyor 12 yada 12 buçuk gibi öğle uykusu 5 de uyutuyorum akşam da 9 buçuk gibi ama uykuya akşam çok direniyor gece saat başı uyanıyor arada 2 saatte bir uyanıyor ne yapabilirim
naz2911 yagmuryoldas arkadaşlar çok güzel tavsiyelerde bulundular ben uygulucam sende oku canım emin ol denersek yardımcı olucaktır bu tavsiyeler 💕
maygirl naz2911 yaaa cok incesin ne demek🫂🌼genel olarak uyuyan bi bebekse merak etmeyin kucuk duzenleme ile duzelir bkac gun bocalar alisr❣️
aybukesimsek naz2911 9 ay 21 günlük akşamları 10 10.30 gibi uyuyor geceleri mama içmeye kalkıyor sabah 8 deyince alarm gibi uyanıyor 😂 gün içinde uyku saati ve uyku duzeni yok ne yazıkkı ne zaman uykusu gelirse o zaman uyuyor
eymenbatuhan naz2911 yaa bnm oğlumda 2.5 aylık gece 11.30 dan önce uyumuyor ya valla nasıl erkene çeksem saati hıc bilmiyorum. Uyutuyorum beşiğe koyuyorum hemen gözlerı açıyor bu şekilde 11.30 a kdr uğraşıyorum
naz2911 eymenbatuhan Aşkım ilk 3 ay normali öyle bir düzen beklenmçyor malesef 3 aydan sonra umarım düzelir 🐥
rosemihra eymenbatuhan 2.5 aylık kızım bizde 11:30 gece 12 de yatıyor . Daha önce uyursa uyanıyor . Gece uykusuna bu saatlerde geçmeyi sevlyor . Ve 2 saate bir uyanıyor sabahta 7 de uyanıyor
naz2911 maygirl Bu platformu çok seviyorum hepimizin farklı konularda tecrübeleri oluyor ve birbirimizle paylaşabiliyoruz. Belkide şurda 3 5 satır yazdığınız şeyler benim hayatıma büyük dokunuşlar yapıcak beni rahatlatıcak o yüzden vakit ayırıp yazdığınız için tekrardan çok teşekkür ederim 💕
gamze08 naz2911 9 ay 13 günlük kızım hiç bilmem 8,9 da uykuya geçsin ne kadar zorlasak ta olmuyo.. 10dan erken uyumaz 11i bulur sabah 7,8 civarı uyanır 1 saat uyanık kalıp yine uyur 11e kadar bazen de 12 😮💨😮💨
alevvela gamze08 akşam erken uykuya geçmesi için ikindi uykusunu erkene çekmek gerekiyor,benimki üç gibi uyanınca sekiz buçugu zor buluyor akşam geçmesi, ama beş altı gibi uyanırsa dediğiniz gibi on buçuk onbir i buluyor