aybukesimsek naz2911 9 ay 21 günlük akşamları 10 10.30 gibi uyuyor geceleri mama içmeye kalkıyor sabah 8 deyince alarm gibi uyanıyor 😂 gün içinde uyku saati ve uyku duzeni yok ne yazıkkı ne zaman uykusu gelirse o zaman uyuyor
eymenbatuhan naz2911 yaa bnm oğlumda 2.5 aylık gece 11.30 dan önce uyumuyor ya valla nasıl erkene çeksem saati hıc bilmiyorum. Uyutuyorum beşiğe koyuyorum hemen gözlerı açıyor bu şekilde 11.30 a kdr uğraşıyorum
naz2911 eymenbatuhan Aşkım ilk 3 ay normali öyle bir düzen beklenmçyor malesef 3 aydan sonra umarım düzelir 🐥
rosemihra eymenbatuhan 2.5 aylık kızım bizde 11:30 gece 12 de yatıyor . Daha önce uyursa uyanıyor . Gece uykusuna bu saatlerde geçmeyi sevlyor . Ve 2 saate bir uyanıyor sabahta 7 de uyanıyor
maygirl naz2911 yaaa cok incesin ne demek🫂🌼genel olarak uyuyan bi bebekse merak etmeyin kucuk duzenleme ile duzelir bkac gun bocalar alisr❣️
naz2911 maygirl Bu platformu çok seviyorum hepimizin farklı konularda tecrübeleri oluyor ve birbirimizle paylaşabiliyoruz. Belkide şurda 3 5 satır yazdığınız şeyler benim hayatıma büyük dokunuşlar yapıcak beni rahatlatıcak o yüzden vakit ayırıp yazdığınız için tekrardan çok teşekkür ederim 💕
gamze08 naz2911 9 ay 13 günlük kızım hiç bilmem 8,9 da uykuya geçsin ne kadar zorlasak ta olmuyo.. 10dan erken uyumaz 11i bulur sabah 7,8 civarı uyanır 1 saat uyanık kalıp yine uyur 11e kadar bazen de 12 😮💨😮💨
alevvela gamze08 akşam erken uykuya geçmesi için ikindi uykusunu erkene çekmek gerekiyor,benimki üç gibi uyanınca sekiz buçugu zor buluyor akşam geçmesi, ama beş altı gibi uyanırsa dediğiniz gibi on buçuk onbir i buluyor
gamze08 naz2911 Ah o günler gelicek mi çok merak ediyorum 🥴 bazen alıyorum karşıma dert yanıyorum ona diyorum sen büyü okul derdin başlasın o zaman görücem seni, Arıcan beni anne nabıyosun bende dicem yatıyordum uyuyodum 😂 daha çok var bunlara ama dicem yani 😂😂
naz2911 gamze08 Belkide bu uykusuz kaldığımız yorulduğumuz günleri hiç özlemediğimiz kadar çok özlücez ben bu yöndende düşününce şikayet ettiğimde öff bi sus diyorum kendime 😂😂😂
tosbalam naz2911 6 aylık erkek bebek gece uykusuna 02:30-03:00 arası anca geçiyor. Ve sabah 08:00-09:00 arası uyanıyor.
gamze08 naz2911 ay aman deme öyle yaa rabbim sağlıklarından etmesin benim de aklıma geliyo diyorum beterin beteri var her hallerine tam alışıyoruz başka bişey çıkıyo ama dediğin doğru daha ne kadar kötü olabilir diyorum daha da kötüsü oluyo yani çıkıyo 🥴
gulayyyyy naz2911 bebeklerin de huyu var sanırım 2 aylıkken 7 de uyurdu gece uykusuna hiç bişey yapmıyordum o zaman uyku eğitimi vs dikkat etme vs