Motherqueen_ Meri-Mel hadi ya tühh keske guzel yeselerde icimiz rahat etse neyse saglikli olsunlarda🌸😌
Meri-Mel Motherqueen_ Bizim hep problem hem boyu hem kg çok geride araştırmada takipliyis bizde ailecek kisayiz ama kızım tamamen iştahsız bir bebek değil ama hani böyle aman aman da herşeyi yemez 3.5 kg 51 cm doğdu
Motherqueen_ Meri-Mel aslinda kilo olarak masallah guzel dogmus ama sonradan alamadi sanirim suan kac kilo prenses🌸benim kizda 3.150g 52cm dogmustu😌
Hazom Meri-Mel neden üzülüyorsun benim oğlum 4,5 yaşında 16,5 kg. Bir yıl 15 kg da saydık biz. Sağlıklı olsun da gerisini hiç takmıyorum çok aktif bi çocuk asla durmuyor yerinde. Hatta görenler hep diyor ki bu çocuk hiç et tutar mı 😂
Meri-Mel Motherqueen_ İnsAllah canım bakalım gideceğiz biz yine de gösteriyoruz sonradan keşke dememek için eğer sorun yoksa da genetik deyip kabullenecegim herhangi bir problem olmasın hiç kimsrnin evladında hepsi Rabbime emanetler sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar boy kilo hiç takılmam ama doktorumuz yönlendirdi biz de takipteyiz ☺️
Motherqueen_ Meri-Mel tabi canim yinede gostermekte fayda var rabbim evlatlarimizi korusun insallah 🌸
Meri-Mel Motherqueen_ Amin amin aminmn uyudu mu minik merak ettim kızım uyudu yatacağım sizinle birlikte heyecan mi dert mi ağırlık mi duygusallığı mi ne isee ismi ondan var bende de🤭☺️
Motherqueen_ Meri-Mel çok geç saatte uyudu ve maalesef gece her uyanisinda kriz gecirdi ama pes etmedim sabahta 5de uyandi bi sekilde hallettim geceyi sukur 🥲
Meri-Mel Motherqueen_ Maşallah sübhanallah canım böyle Boyle geçti bitti diyecek diğer annelere fikirler vereceksin 🥲
yagmur35yy Motherqueen_ şuan 3 gün bazen agliyo ama önce kucağımda sakinlesiyo sonra ayağımda salliyorum
Motherqueen_ yagmur35yy bende gece o sekilde yaptim kucagimda sakinlestirip ayagimda salladim kabullenmeleri zaman alicak tabi nede olsa dogduklari gunden beri bağ kurup alistiklari bisey 😔
Hazom Motherqueen_ 26 aydan sonra veda etmiştik bizde. İlk üç gün o kadar zordu ki sonra alıştı şükür. Alışamayan ben olmuştum sürekli ağlıyordum 🥲 çok farklı bi bağ kim ne derse desin o bağ son buluyor maalesef. Dilerim sağlıklı, mutlu ömrü olsun yavrunuzun 🌸🤲🏻
Motherqueen_ Hazom sürekli ağlıyordum 🥲 Yalniz degilmisim bende asiri duygusalim dunden beri agliyorum en sevdigi seyi elinden almisim gibi hissedip vicdan yapiyorum insallah kisa zamanda kizimda bende alisiriz 😓
Meri-Mel Hazom Doğum kilosu ve boyuna göre surekli geride olduğu için doktorlar takup etmek istedi hatta şuan endokrinoloji bölümüne sevk yaptılar randevu alacağım aynı zamanda gastroenteroloji de görecek Kocaeli üniversitesi ve Sakarya eğitim araştırma hastanesi ikisi birlikte takip ediyor çölyak bakıldı 6 ay sonra tekrar bakalım dediler . Kilogram için değil ama boyu için çok üzülüyorum biz de kisayiz evet ama yine de 6 ay hiç yaşamadığı oluyor 😔
Meri-Mel Motherqueen_ Ne yaptınız nasılsınız bugün itibariyle üçüncü gün bitti değil mi nasıl geçti geçiyor 🥲☺️