leblebiitozu Motherqueen_ Bende ilkinde sabir tası sürdüm o şekilde bidaha asla emmedi, tadı zehir gibi zaten . Ağlaya ağlaya bıraktık memeyi 😣 onu bırakınca gündüz uykusunu da bıraktı asla uyumadı 2,5 yas yoktu daha gündüz uyumayı bıraktı
Motherqueen_ leblebiitozu ayy benimkide uyumayi seven bi bebek degil gunduz uykularina zor yatiriyorum bizimkininde birakmasi yakindir 🥲
Motherqueen_ sassolsobe2 benim kizimda ayni sekilde midesi asiri hassastir ve sabirtasini ilk denediginde kustu ve agzina daha almadi surekli açıyo gelip opuyo ama agzina almiyo ama gece yeni dogan gibi yarimsaatte bir uyanan bir bebek oldugu icin gece benide korkutuyo 🥲
Meri-Mel Motherqueen_ İnsAllah kolayca geçer ve güzel güzel hatırlarsiniz kaç aylık şuan tam olarak ☺️
Motherqueen_ Meri-Mel su ana kadar iyiyiydi ama simdi meme olmadigi icin uyumak istemiyor korktugum yerdeyim😄
Meri-Mel Motherqueen_ Geç uyucak bugün biraz yormak lazım siz elinizden geldiğince elini boş bırakmayın açlık gelmesin aklına ☺️
Motherqueen_ Meri-Mel açlik aklina gelmez onun baya baya istahsiz bi kız 😁 bugunu atlatirsam yarin daha iyi olacak gibi hissediyorum 😌
Motherqueen_ Meri-Mel hadi ya tühh keske guzel yeselerde icimiz rahat etse neyse saglikli olsunlarda🌸😌
Meri-Mel Motherqueen_ Bizim hep problem hem boyu hem kg çok geride araştırmada takipliyis bizde ailecek kisayiz ama kızım tamamen iştahsız bir bebek değil ama hani böyle aman aman da herşeyi yemez 3.5 kg 51 cm doğdu
Motherqueen_ Meri-Mel aslinda kilo olarak masallah guzel dogmus ama sonradan alamadi sanirim suan kac kilo prenses🌸benim kizda 3.150g 52cm dogmustu😌
Hazom Meri-Mel neden üzülüyorsun benim oğlum 4,5 yaşında 16,5 kg. Bir yıl 15 kg da saydık biz. Sağlıklı olsun da gerisini hiç takmıyorum çok aktif bi çocuk asla durmuyor yerinde. Hatta görenler hep diyor ki bu çocuk hiç et tutar mı 😂
Meri-Mel Motherqueen_ İnsAllah canım bakalım gideceğiz biz yine de gösteriyoruz sonradan keşke dememek için eğer sorun yoksa da genetik deyip kabullenecegim herhangi bir problem olmasın hiç kimsrnin evladında hepsi Rabbime emanetler sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar boy kilo hiç takılmam ama doktorumuz yönlendirdi biz de takipteyiz ☺️
Motherqueen_ Meri-Mel tabi canim yinede gostermekte fayda var rabbim evlatlarimizi korusun insallah 🌸
Meri-Mel Motherqueen_ Amin amin aminmn uyudu mu minik merak ettim kızım uyudu yatacağım sizinle birlikte heyecan mi dert mi ağırlık mi duygusallığı mi ne isee ismi ondan var bende de🤭☺️
Motherqueen_ Meri-Mel çok geç saatte uyudu ve maalesef gece her uyanisinda kriz gecirdi ama pes etmedim sabahta 5de uyandi bi sekilde hallettim geceyi sukur 🥲
Meri-Mel Motherqueen_ Maşallah sübhanallah canım böyle Boyle geçti bitti diyecek diğer annelere fikirler vereceksin 🥲