TulayGeriDon Huma_kus34 gebertsinler. Aynı şekilde işkence yapa yapa gebertsinler. O insan müsveddesi de aynı böyle çığlık atsın bağırsın ağlasın. Biri dönüp bakmasın
TulayGeriDon alparslanaybars anne nerede bilmiyorum. Böyle birseye kim göz yumup video çekiyor bilmiyorum. Delil için cekiyorlarsa bebeğe birsey olsaydı o delili ne yapacaklar. İş işten geçmeden neden müdahale edilmiyor. Arkada yatan kişi inşallah engellidir bu yüzden engel olmuyordur
sebur TulayGeriDon of nerden gördüm izledim ya görmez olaydım. Çok ağladım izlerken. Daha beterini o şerefsize ve videoyu çekene yapsınlar pislik p……
TulayGeriDon papatyakokulum_ inşallah yatalaktır. Engellidir. Bu yüzden engel olamiyordur. Artık böyle dualar eder olduk. İçeri de de aynı şekilde evire çevire işkence ederek gebertsinler. Bir kişi dönüp bakmasın inşallah
Fidelcee yavruaslanlar tamam başlangıç kısmını çekersinde sonrasında müdahale edersin yani . Adam kızı çok uzun süre dövüyor yerden yere pataklıyor.
Sermec27 Keşke izlemeseydim Allah’ın belası adi şerefsiz herif kanım dondu oy yavrum nasıl da acı çekiyor acı ceke çeke gebersin pislik
TulayGeriDon 2uykusuzprensannesi benim içim de zerre soğumadı. İçeride aynı şekilde evire çevire bir kişi dönüp bakmadan işkence ederek gebertildi çok acılar çekti haberini almadan soğumaz. Yine sogumayacak ama bi nebze de olsa rahat ederiz
Elifasel__ Elifasel__ tv de haberlerde gördüm baba suriyeli kıza sesleniyor kız korkarak gidiyor baba saçından tutup yere vuruyor :((çocuk koruma altına alınıyor baba cezaevi
TulayGeriDon rana0234 engellidir inşallah o yüzden engel olmamıştır diye dua ediyorum. Benimde kızım tam bunun üzerine ağlayarak uyandı. Sımsıkı sarıldım. Allah hiçbir çocuğa acı vermesin
rana0234 TulayGeriDon umarım öyledir,yani en azinda öyle umarak kendimizi teselli ediyoruz,amin inşallah hiç bir çocuğa acı cektirmesin…🤲😔
caylavyu TulayGeriDon Görmez olaydım elleri kırılsın domuzun minicik bebek ya düşündükçe çıldırıyorum 🥺
Unicorn67 TulayGeriDon ay şimdi postta görüp izledim Allah bildiği gibi yapsın elleri kopsun nedir bu çocukların çektikleri bide arkada kadın falan var nasıl dayaniuorlar