Elifasel__ Elifasel__ tv de haberlerde gördüm baba suriyeli kıza sesleniyor kız korkarak gidiyor baba saçından tutup yere vuruyor :((çocuk koruma altına alınıyor baba cezaevi
TulayGeriDon rana0234 engellidir inşallah o yüzden engel olmamıştır diye dua ediyorum. Benimde kızım tam bunun üzerine ağlayarak uyandı. Sımsıkı sarıldım. Allah hiçbir çocuğa acı vermesin
rana0234 TulayGeriDon umarım öyledir,yani en azinda öyle umarak kendimizi teselli ediyoruz,amin inşallah hiç bir çocuğa acı cektirmesin…🤲😔
caylavyu TulayGeriDon Görmez olaydım elleri kırılsın domuzun minicik bebek ya düşündükçe çıldırıyorum 🥺
Unicorn67 TulayGeriDon ay şimdi postta görüp izledim Allah bildiği gibi yapsın elleri kopsun nedir bu çocukların çektikleri bide arkada kadın falan var nasıl dayaniuorlar
TulayGeriDon lolitam çocuk iyiymiş. Allah büyük işte. Ama mahvoldum izlerken. Bi insan bi baba nasıl böyle birsey yapar kendi yavrusuna
TulayGeriDon Fidelcee neeeeeeee. İnanmıyorum insanlık ne halde annelik duygusu nerede o o.'nun Çaresiz diye düşünmek istemiyorum. Video çekip çocuğunun acılar içinde çığlık atışını izleyecegine gırtlakla herifi sende kurtul çocuğun da kurtulsun
Esoz1110 TulayGeriDon Görmedim iyiki de görmedim kalbim sıkısıyor hemen sinirden Allahın belaları bitmediler kadınlara,cocuklara,hayvanlara şiddet uygulayanı direkt assalar keske
TulayGeriDon Esoz1110 asma değil, işkence gelecek. Kim kime ne yaptıysa aynı şekilde gebertilecek. Evire çevire kafasini yere vurarak geberecek. Biri de dönüp bakmayacak
TulayGeriDon yavruaslanlar aynı şekilde bende çığlık attım kızım uyandı ağlayarak Sımsıkı sarıldım kızıma. Allah böylelerinden uzak etsin Hiçbir yavruya acı vermesin
ataselbar yavruaslanlar ne çaresizliği ya ben onun cesaretsizliğine tüküreyim o zaman. Ben orda öleceğimi bilsem çocuğumu onun elinden alır o şerefsizi de gebertirim kendimde ölür giderim hepimiz öyle yaparız orda oturup videoya çekmeyiz
TulayGeriDon cevriyeee video çeken anne nasıl dayandı acaba. Böyleleri anne baba olmasın. Kendilerini kessinler gebersinler ama çocuklarına cocuklarimiza el uzatmasinlar
ilay-mom TulayGeriDon sövüyorum suan cok sinirlendim elime bi geçse varya Allahın belası herif , içerde hallederler inşallah 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
TulayGeriDon ilay-mom ana da aynı. Videoyu çeken de anne. Anne yahu anne. Sen taşıdın karnında, senin bi tarafından çıktı bu çocuk. Nasıl göz yumdu
TulayGeriDon arslanmom Allah bunları alsın ya. Boyleleri yaşamasın bile Kendilerini kessinler. Ama el kadar bebelere el uzatmasinlar
TulayGeriDon yavruaslanlar adam çocuğu öldüresiye döverken neyi kurtuluş görüyor. Çocuğa birsey olduktan sonra kurtulsa ne. Gebertseydi oracıkta
cevriyeee TulayGeriDon benimde aklıma gelen bu oldu kurtuluş olarak gördü diyelim ilk vurma anından sonra tepki neden göstermedi anlayamadım yazıklar olsun adam resmen çocuğu öldürmeye çalışmış
TulayGeriDon aysealb_ ibreti alem için meydanda sallandirsalar yine kansız çok. Kendilerini kessinler. Ama çocuklara kadinlara el uzatmasinlar
temizlikperisi TulayGeriDon ben görmez olaydım içim parca parca oldu içim cız etti oturdum ağladım bebelere cocuklara dokunan eller kırılsın kopsun canları çehenneme 😓
TulayGeriDon temizlikperisi Allah bin türlü belalarını versin. Aynı şekilde gebersinler. Yardım edin diye haykirsinlar da bir kişi dönüp bakmasın
TulayGeriDon Akze18 inşallah dediğin gibi içeride çok daha beter işkence etsinler. Biri dönüp yardım etmesin.