2uykusuzprensannesi TulayGeriDon Tutuklamişlar😏 içim hiç soğumadı desem, Yani görmez olaydım allahim inşallah bebe iyidir ,orda olmak isterdim o gavata dayak nasıl atılır gösterirdim mahlukat aklıma geldikçe saydırıyorum
TulayGeriDon 2uykusuzprensannesi benim içim de zerre soğumadı. İçeride aynı şekilde evire çevire bir kişi dönüp bakmadan işkence ederek gebertildi çok acılar çekti haberini almadan soğumaz. Yine sogumayacak ama bi nebze de olsa rahat ederiz
rana0234 Arkada uzanan biri var ,o kim onu çözemedim,yemin ederim göz yaşlarıma hakim olamadım,kendi çocuğuma sımsıkı sarıldım 🤦🏻♀️😭
TulayGeriDon rana0234 engellidir inşallah o yüzden engel olmamıştır diye dua ediyorum. Benimde kızım tam bunun üzerine ağlayarak uyandı. Sımsıkı sarıldım. Allah hiçbir çocuğa acı vermesin
1kizannesi__ TulayGeriDon Ay aman allahım bu ne merakımdan baktım bakmaz olsaydım yüreğim parçalandı ya bu nasıl baba böyle bide cekıyorlar kahroldum kalbim ağlıyor nasıl olur ya 😭 umarım cezası hafıf olmaz.
lolitam TulayGeriDon yeni gördüm bence yüreğim parçalandı yuregim ağzımda izledim cocuk elinde ölecek diye Rabbım belasını versin inşallah
TulayGeriDon lolitam çocuk iyiymiş. Allah büyük işte. Ama mahvoldum izlerken. Bi insan bi baba nasıl böyle birsey yapar kendi yavrusuna
Fidelcee Videoya çekende annesiymiş. Nasıl videoya çekebiliyor benim o an gözüm döner o adamı gebertirdim herhalde . Allahim böyle insanlara ne olur çocuk sahibi olmayı nasip etme
yavruaslanlar Fidelcee bence kadın caresiz cekti belki kurtulus olarak gördü olabilir ellerim titriyor
TulayGeriDon Fidelcee neeeeeeee. İnanmıyorum insanlık ne halde annelik duygusu nerede o o.'nun Çaresiz diye düşünmek istemiyorum. Video çekip çocuğunun acılar içinde çığlık atışını izleyecegine gırtlakla herifi sende kurtul çocuğun da kurtulsun
balkizimcicekkiz Fidelcee kanıt olsun diye dayanmis olabilir anne .. adam sarhoş belli ilk defada yapmiyordur kesin
diloya Fidelcee annesi değil annesi çocuğunu ve o şerefsiz adamı terketmiş ve o adam da kadına atmak için çekmiş videoyu sırf kızı kendisine baba demediği için de şiddet uygulamış Suriye uyruklu burada bi tanıdığımızın uzaktan tanıdığıymış sanırım bende bu kadar biliyorum
yavruaslanlar TulayGeriDon ay görmez olaydım dayanamadım baktım bu naısl biri yavrum bende istemsizce ay diye bagırındım kızım eşim kostu gösterdim kapat sunu dediler ay Allah belasını versin
TulayGeriDon yavruaslanlar aynı şekilde bende çığlık attım kızım uyandı ağlayarak Sımsıkı sarıldım kızıma. Allah böylelerinden uzak etsin Hiçbir yavruya acı vermesin
cevriyeee Ay şimdi izledim yemin ediyorum yani yüreğim dayanmadı bunun etlerini ince ince kesicen işkence ediceksin şerefsiz
TulayGeriDon cevriyeee video çeken anne nasıl dayandı acaba. Böyleleri anne baba olmasın. Kendilerini kessinler gebersinler ama çocuklarına cocuklarimiza el uzatmasinlar
arslanmom TulayGeriDon Allah böylelerini kahretsin. Böyleleri anne baba olmamalı, rabbim isteyene versin ama böyle hain adi insanlar olmasın yaa… yüreğim acıyor resmen… hem babaya beddua ettim hemde arkada uzanarak telefonla oynayan insan müsvettesine. Yazık… ben saçının tek teline ölürüm beee . Allahın belaları 🤬
TulayGeriDon arslanmom Allah bunları alsın ya. Boyleleri yaşamasın bile Kendilerini kessinler. Ama el kadar bebelere el uzatmasinlar
Fidelcee yavruaslanlar tamam başlangıç kısmını çekersinde sonrasında müdahale edersin yani . Adam kızı çok uzun süre dövüyor yerden yere pataklıyor.
ataselbar yavruaslanlar ne çaresizliği ya ben onun cesaretsizliğine tüküreyim o zaman. Ben orda öleceğimi bilsem çocuğumu onun elinden alır o şerefsizi de gebertirim kendimde ölür giderim hepimiz öyle yaparız orda oturup videoya çekmeyiz
TulayGeriDon yavruaslanlar adam çocuğu öldüresiye döverken neyi kurtuluş görüyor. Çocuğa birsey olduktan sonra kurtulsa ne. Gebertseydi oracıkta
aysealb_ TulayGeriDon Ağlayarak izledim allahım elim ayağım titredi asmaları lazım o caniyi Allah belasını versin
TulayGeriDon aysealb_ ibreti alem için meydanda sallandirsalar yine kansız çok. Kendilerini kessinler. Ama çocuklara kadinlara el uzatmasinlar
TulayGeriDon ZeydsMom amiiiinnnn. Baba olacak birde. Ben izlerken ürperdim. Anası nerede acaba o bebeğin
Akze18 Videoyu izledim keşke izlemeseydim iki yaşında ki kızım yanımda yatıyor o yavrum da iki yaşında gör neler çekti o evde yavrum nasıl korkarak gidiyor caninin yanına hadi o cani o çocuğu görendemi cani hiç mi bişey yapamadınız off ya biz görünce kötü oluyoruz oba şahid olan neden bişey yapmaz vallahi o caniyi elime verseler öldürmem öldür diye yalvartırım inşallah içerde de öyle yaparlar Rabbim o güzel meleğimize öyle güzellikler versin ki unutsun yapılanı yolu hep güzel olsun nasıl uyuyacağım ben bugün zaten dünya kötü bide kötüyü görmek daha kötü 😥
TulayGeriDon Akze18 inşallah dediğin gibi içeride çok daha beter işkence etsinler. Biri dönüp yardım etmesin.
TulayGeriDon mmomyskaan insanlar çok kötü çok. Insan kendi canına kendi evladına nasıl yapabilir böyle birseyi
TulayGeriDon beyzzsenturkk_ arkada biri yatıyor. İçimden inşallah engellidir o yüzden yatiyordur dedim. Yoksa bu yapılanlara göz yummasi çok daha acı
Yasirefeninannesi TulayGeriDon ah içim yandı Allah o adamın ellerini kessin eller parça parça olsun inşallah içerde gebertirler inşallah
TulayGeriDon Yasirefeninannesi inşallah. Tek duam bu. Yavrumuzunda travmasini unutmasına dua ediyorum