TulayGeriDon İzlediniz mi? Yüreğim acıyor bebeğin anlayışı kulaklarımdan gitmiyor. Öyle döndürüp çevirip yere vurması fırlatması gözümden gitmiyor. Yüreğim sıkışıyor. Bu nasıl baba nasıl insan🥹
Elifasel__ TulayGeriDon evet ya 2 yaşında kız çocuğu nasıl korka korka babasının yanına gidiyordu yaaa😓
Huma_kus34 TulayGeriDon cani cehennem zebanıleride onu cevırcekler öyle sesı açık dinlemeye cesaret edemedim ama oyuncak bebek sankı nasıl saçından tututup cevırıyor yavrum küçücük ya 😣😣 babasımı acaba baba onu yaparmı yaa
TulayGeriDon aura_meselesi_bu_sekerim yeni olmuş. Tamamını izleyemedim bile. Çığlık attım istemsizce.
Elifasel__ Elifasel__ tv de haberlerde gördüm baba suriyeli kıza sesleniyor kız korkarak gidiyor baba saçından tutup yere vuruyor :((çocuk koruma altına alınıyor baba cezaevi
-Cedric- TulayGeriDon Allah belasını versin şerefsizin. Videoyu çeken anne olacak şahsiyet sanırım. Onu telefona çekene kadar alırdım mutfaktan bıçağı şerefsizi kevgire çevirirdim. Kadın nasıl sakin kalabilmiş ben insanları anlayamıyorum
Kucukkiz TulayGeriDon izlemedim, izleyemem zaten kalbim kaldirmaz. Annesi nerdeymis? Cok uzuldum okurken bile, asla izleyemem
TulayGeriDon ZeydsMom amiiiinnnn. Baba olacak birde. Ben izlerken ürperdim. Anası nerede acaba o bebeğin
rainayaz TulayGeriDon az önce izledim mahvoldum saçlarından tutup yere vuruyor resmen çocuğu Allah belasını versin
TulayGeriDon mmomyskaan insanlar çok kötü çok. Insan kendi canına kendi evladına nasıl yapabilir böyle birseyi
beyzzsenturkk_ TulayGeriDon şimdi gördüm allahım bunları yaşarken yaksın allah belalarını versin daha bebek yahu bebek nasıl savuruyor çocuğu oe videoyu çekeni de yapanı da canlı canlı doğramak istedim hapis bunlara ödül gibi gelir allah belasını versin tes zamanda şerefsiz kçpek ya
TulayGeriDon beyzzsenturkk_ arkada biri yatıyor. İçimden inşallah engellidir o yüzden yatiyordur dedim. Yoksa bu yapılanlara göz yummasi çok daha acı
TulayGeriDon Huma_kus34 gebertsinler. Aynı şekilde işkence yapa yapa gebertsinler. O insan müsveddesi de aynı böyle çığlık atsın bağırsın ağlasın. Biri dönüp bakmasın